2777
2789
عنوان

کیا بچه های شیر به شیر دارن؟

107 بازدید | 7 پست

واقعا خسته ام احساس میکنم استخونام دارن آب میشن وقتی با هم گریه میکنن دیگه کم میارم خودمو زندگیو همسرمو فراموش کردم از لحاظ سلامت بدنی هم ضعیف هستم و خیلی زود انرژیم به صفر میرسه.خانمایی که تو شرایط من بودین چطور مدیریت کردین و تو چند ماهگی بچه هاتون یکم احساس آرامش کردین و کاراتون کم تر شد؟من همش میگم واقعا میمیرم از خستگی.اصلا نمیتونم و وقت نمیکنم که از بچگی شون درست حسابی لذت ببرم و بازی کنم با بزرگه....

چند سالشونه 

اختلاف بچه های من دو سال یعنی اولی رو از شیر گرفتم دومی به دنیا اومد واقعا حق داری سخته دومی که دنیا اومد ما رفتیم یه خونه جدید حدودا چهار پنج ماهه بود اولی هم دو سال و چهار پنج ماهش بود یه روز بعد از ظهر انقد گریه کردن دو تایی بزرگه غریبی میکرد تو خونه و شهر جدید همسرمم نبود منم جایی رو بلد نبودم بغلشون کردم بردم تو کوچه یه دور دادم خسته شدم برگشتم خونه دوباره با شدت بیشتری گریه کردن اصلا یه وضعی 

الان که دو تاشون نزدیک دو سالگی و چهار سالگی هستن خیلی بهتر شده 

سعی کن خودت الویت باشی اول خودت غذا بخور بعد به اونا بده اول خودت حموم برو بعد اونارو ببر به هر حال تا تو سالم نباشی نمیتونی برا اونا هم کاری کنی 

سعی کن حداقل نیم ساعت در روز یه چرت بزنی از همسرت کمک بگیر چیزای مقوی بخور مخصوصا اگه خودت شیر میدی 

و یه چیز دیگه تا جایی که میتونی به بزرگه سخت نگیر می‌دونم شرایطت سخته ها ولی به این فک کن که اگه دومی نبود اون الان برای خودش سروری میکرد نازشو میخریدن همه محبت و وقت پدر مادرش مال خودش بود 

میگذره عزیزم هیچ سختی موندگار نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه....تو شهر دیگه ان.....فقط همسرم وقتی شب میاد یه کم کمک میکنه اونم خسته ست

مثل من شهر غریبی پس 

بی خوابی واقعا سخته و رو اعصابت و ظاهرت و همه چی تاثیر میزاره اگه بتونی یکم بیشتر بخوابی خوبه