2777
2789
عنوان

شوهرم میگه یامن یاخانوادت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 57 پست
اگه زندگی تو دوست داری برو نزار خراب شه برگردی خونه پدرت بیشتر جوش و غصه میخورن پدر مادر  برو ب ...

اگه باش برم خانوادم ناراحت میشن این بشر قابل اعتماد نیس خدایی نکرده دوباره منو از خونه بیرون کرد چکار کنم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته دوری از خانواده ادم اذیت میشه ولی در عوض زندگیت از هم نمیپاشه

زندگیم که زندگی نیس تویه اتاق باخانوادش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کسی که مرض داره نمی تونی دل بکنی؟ خوبی شما؟!

بچه دارم اول عروسیمون ولش کردم انگار نه انگار شوهردارم ولی الان پسرمودارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگیم که زندگی نیس تویه اتاق باخانوادش 

ببخشیدا پس مرض دارییییییی آخه آشتی چرا مکنی برو پیش خانوادت جدا شو ارزش نداره 

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

بچت چن سالشه

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
یا کلا ذاتش خرابه میخواد تنها گیرت بیاره یا انقدر شما دهن بینی که هربار از خونه بابات برگشتی بهش بدو ...

ذاتش وذات خانوادش خرابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خیلی حساس بودم به شوهرم شاید اونم به تو حساسه عزیزم؟؟ ولی میخوام ازش فاصله بگیرم اون بیاد سمتم ...

پس لطفاً این تصمیمی که گرفتی زودتر عملی کن 

من قبلاً تو شرایط شوهرت بودم 

معذرت می‌خوام ولی آدم حالش بهم میخوره از این همه حساسیت و محبت مسخره و بیجا .انگار ادمو خفه میکنه

عزیزم داشتن بچه دلیلی برای با خفت زندگی کردن نیست

البته خودتون می دونید

اگر خواسته های نا به جاش بیشتر شد چی؟

تا کجا ادامه می دین؟

خدا کمکتون کنه

اسی همسایه ما هم دقیقا همین بود دختر بخاطر همسر و پسرش یه مدت حدود سه سال با خانواده اش قطع ارتباط ک ...

نمیتونم ازخانوادم دور بمونم چون میدونم ادم مسولیت پذیری نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی خودت فکر میکنی کدوم رو باید امتخاب کنی ؟ پدر مادرت یا یه مرد غریبه که اسم شوهر روشه ؟ وقتی تو دو ...

خانوادم از یه جا پسرشوهرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوست عزیز  تو این دوره زمونه دیکه یه زندگی جدا توقع زیادی نیس اما خوب فکرات کن اگه خاسی برگردی با خانوادش باز زندگی کنی اگه دلش ب دست بیاری خونه جدا ارامش فراهم میکنه بخاطر بچتون خودتون پیشنهاد بده قبول نکرد نمیکم ن بهت اماااا تصمیم درست بگیر چون من خودم اشتباه تصمیم گرفتم

آدم بخاطر یه نر مادرشو ول مکنه تازه منظورم نررررره چون مرد نیسس ذاتا اگه بود ک این مسخره و حسود بازی ...

من ولشون نمیکنم ازیه جا طاقت دوری پسرمو ندارم ولله اول ازدواجمون طوری ولش کردم که انگار نه انگار شوهر دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40