2777
2789

سلام مامانم یچیزی لازم داست من گفتم که میگم شوهرم بخره بیاره برات بعد من به شوهرم زنگ زدم گفتم بخر هفته بعد که اومدی بیار اونم همون لحظه رفت خرید آماده گذاشت زنگ زد گفت خریدم پولش رو بزن حساب من گفتم الان چجوری بزنم آخه باید میرفتم بیرون انتقال میدادم اونم گفت نمیدونم زود بزن منم عصبی شدم گفتم پول نقد میبردی چون پول نقد دستش داشتم اونم گفت باشه برات دارم حالت تهدیدی  . هستین بقیه اش رو بزارم

مگه میخواستی فرار کنی؟؟ 😐

اینقدر توزندگیتون حساب کتاب دارین؟

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا کلا کارت حقوق دست منه وایسا بقیه اش رو بگم

خب بگو

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵

بعد من ناراحت شدم چرا اینجوری جلو خوانواده ام گفت ، پیام دادم بهش سریع شماره حساب بفرس اونم گفت بزن به حساب خودت . من گفتم چرا حساب خودم تو عجله داشتی و هی بریز بریز میکردی من پول لازم ندازم اونم گفت چرت و‌پرت نگو من شوخی میکردم منم کوتاه نیومدم گفتم این چه حور شوخی بود نه یه بار ته دوبار اینجوری میگی انگار که صد ساله خریدی و پولش رو بهت ندادن اونم گفت زر مفت نزن من با شوخی گفتم‌و یه بی‌شعور بهم گفت  منم گفتم خودتی هر چه گفتی اونم قهر کرد گفت نه‌بهم‌پیام‌بده نه زنگ بزن تا خودم بهت زنگ نزدم بنظرتون مقصر کیه صبر کنم زنگ بزنه یا خودم بزنگم

کارت ب کارت بکن خب :/

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

پیام نده خودش بده ولی وقتی دادخوب برخورد کن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
کجا رفتین بیاین بگین حق با من‌بوده دیگه درسته ؟ یکم عذاب وجدان گرفتم 

حق با جفتتونه والا