2777
2789
عنوان

شوهری که حمام نمیره مسواک نمیزنه

439 بازدید | 23 پست

خانوما بگین چیکار کنم 

کارشم صنعتیه همیشه لباساش کثیف 

روغنی نه حمام میره نه مسواک میزنه

منم ازش خیلی دورشدم 

ماشینشو ببینین کثیف ..... 

علاوه بر اینا 

به منم بیتوجهه

دوماه درمیون رابطه نداشته باشیم هیچی براش مهم نیست . 

نه به خونه میرسه 

نه کار پر درآمدی داره 

دیگه حوصلشو ندارم 

همش فقط اخبار میبینه 

فیلم میبینه 

دوست دارم ازش جداشم . ولی نمیتونم 

به خاطر بچه هام 

خیلی هم باهاش حرف زدم فایده نداره 

شوق زندگی توش مرده 

چیکار کنم کسی تجربه ای داره ؟ 

باهاش حرف بزن بگو اذیتی 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

شاید مشکلی داره 

حتما افسردس

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
2810