2777
2789
عنوان

مشکل پسر ۶سالم

185 بازدید | 18 پست

سلام مامانا خوبین؟میخوام باهاتون درد و دل کنم لطفا بدون قضاوت کردن راهنماییم کنید .من ی پسر ۶ساله دارم که تقریبا نزدیک سه سالش بود از پوشک گرفتمش حالا از همون موقع سر جیش و پی پی مشکل داریم ینی نشده من ی مهمونی بدون استرس برم همش   باید بهش  یاداوری کنم یا به زور ببرمش دستشویی حالا امسال پیش دبستانی هم داره میره اوایل خوب بود تو مدرسه دستشویی میرفت اما الان نمیره تا برسه خونه میبینم شلوارش یکم خیس کرده ینی دیوونه شدم از دستش نه تشویق جواب میده نه تنبیه جواب میده خستم کرده از دستش عصبی و استرسی شدم دیگه تورو خدا اگه راهکاری به ذهنتون میرسه بگید یا مشاور کودک بهم معرفی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بچه فامیلمون اینجور بود، برد مشاوره بهتر شد.

پسر خودم فقط خونه شماره ۲ میکنه. یعنی یه هفته مسافرت باشم این نگه میداره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ببین من پسرم اینطور بود اشتباه ازخودم بود یاداوری بش میکردم ازوقتی دیگ بش نگفتم خودش می‌دونه کی لازمه بره حتی تومهمونی دیگ نمیگم برو جیش کن باچیزی خودش پربشه سریع میدوه ولی همیشه بش میگفتم نذار دیربشه زودتربرو حتی وقت کلاست الان خداروشکر دیگ خودش می‌ره الانم شماهم امتحان کن اصلایاداوری نکن یکی دوبارم خیس کرداشکال نداره ازتوخونه اول

یه بچه فامیلمون اینجور بود، برد مشاوره بهتر شد.

پسر خودم فقط خونه شماره ۲ میکنه. یعنی یه هفته مسافرت باشم این نگه میداره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

فقط مشکل دستشوییش هست؟؟  

به نظرم پیش متخصص کودکان ببر.راهنماییت میکنه.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

مدرسشون مشاور نداره؟؟ یا از معلمش بخای یکی معرفی کنه؟

از معلمش کمک بگیری منم ی شاگرد داشتم خودم بچه ها که میرفتن به خدمه میگفتم که بیاد مثلا نوبت این بچه هست دیگه مجبور میشد میرفت هی می‌گفتیم همه رفتن نوبت شماست و این حرفا ... 

در کل تو شهر خودتون کجاست مشاور برو عزیزم 

ببین من پسرم اینطور بود اشتباه ازخودم بود یاداوری بش میکردم ازوقتی دیگ بش نگفتم خودش می‌دونه کی لازم ...

اره منم خیلی یاداوری میکنم بهش عصبی میشه ولی وقتی بیرون میریم خب مجبورم یادش بندازم اخه