2777
2789
عنوان

مشق عید: بله یا خیر؟

67 بازدید | 5 پست

سلام مامانای با تجربه،

من دوباره برگشتم. بعنوان یک مامان تازه کار که اولین عید نوروز با بچه مدرسه  ای را تجربه می کنه یک سوال داشتم:" چطور با موضوع مشق عید کنار می آیید؟" برنامه شما برای تکلیف عید چیه؟ آیا بهتر است در همان چند روز اول بچه را وادار کرد که بشینه و کلک کار را بکنه یا بزاریم برای چند روز آخر؟ تجربه شما چیه؟ چه ضد حال بزرگی، کی تمام می شه؟ 

مسئولین مدرسه دخترانه رسا که پرسیدم گفتند که مشق عید حتما هست. خیلی حالم گرفته شد. شما با این موضوع چطور کنار می آیید؟ لطفا راهنماییم کنید. 

در وب سایت مدرسه کلوب چند تا مقاله مفصل و به درد بخور در باره مشق شب دیدم، یکی به اسم"مشق شب:آری یا خیر؟" معتقد است که مشق شب می تونه مفید باشه. نظر شما چیه؟ آیا شما هم تمام مدت با بچه در حال کشتی گرفتن هستید برای مشق شب. لطفا کمک کنید و راهنماییم کنید. 

من مامان نیستم وای به عنوان یه خواهر بزرگتر که با خواهروبرادرای دبستانیش درگیره به نظرم مشق شب باید باشه چرا؟ چون اجبار ایجاد میکنه 

دانش اموز دبستانی هنوز اونقدر درکی از برنامه ریزی نداره که خودش اختیاری بخواد کتاباشو مرور کنه

اما مشق شب همین کارو براشون میکنه؛ مرور دروس

آره آجیا، کلوچه سنتی فومنه😍بخدا کلوچه فومنههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه زیبایی و شادی عیدمون رو با استرس مشق عید به لجن کشیدن خدا نگذره از اونی که اولین مشق عید رو داد و این سنت بچه آزاری رو رواج داد کاش معلم‌ها سه روز بعد عید درسو مرور کنن نه یک مشت آزار روح به بچه ها عیدی بدن

یسریا میان به محض تعطیل شدن تکالیفشونو توی همون۲-۳ روز اول تموم میکنن

یسریام که میزارم واسه روز اخر

اما خب درستش اینه که تقسیم بشه و هر روز به مقداریش رو انجام بدن، بهترین زمان هم بین همون صبح تا ظهر هستش که تایم مدرسه‌ شون میشه اینجوری بازدهی بیشتری دارن

یجوری‌ باید باشه که خسته نشن

آره آجیا، کلوچه سنتی فومنه😍بخدا کلوچه فومنههه