من راه دور زندگی میکنم از خانواده ها دورم حالا فردا زایمانمه مادرشوهرم چند روزه پیشع حالا هی بهش میگم به بابا بگو نیاد منو بچه تازه به دنیا اومده سرما میخوریم نمیگه به پدرشوهرم.. قراره با بابام اینا بیاد به خانوادم گفتم شما نیاین که پدرشوهرم نیاد میگن نه ما دلمون طاقت نمیاره شوهرم حالا هی غر میزنه پدرت اینا چرا میخان بیان که پدرم محبور شه بیاد هرچی بهش میگم پدرت باید متوجه بشه حالیش شه که نبابد بیاد چه ربطی به بقیه داره قانع نمیشه هی میگه همشون خیلی بچن... از حرص دارم میترکم قشنگ..
اما خب خودت چون بخاطر زایمان ضعیف میشی ممکنه سرما بخوری ، خودت ماسک بزن به پدرشوهرم بگو حتما دو تا ماسک بزنه
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدر شوهرا عروس دوستند بخاطر خودت میاد که خوشحالت کنه و تنها نباشی عزيزم این ک غصه نداره
بچتم بذار گهواره روشو بپوشونه مطمئن باش یک بار فقط نگاش میکنه ک فقط ببینه قیافش شبیه کیه بالأخره همه کنجکاوی
بعدش اصلا نگاه نمیکنه ب بچت برس
خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
منم معذب بودم و هیچی نمیگفتم و اونا مراعات حالم رو نمیکردن و بیمار بودن میومدن تا اینکه بچه خواهرم ی ماهش بود سرما خورد ریه هاش عفونت کرد و بستریش کردن از اون روز ب بعد دیگه توی روشون میگم ک بچه م کوچیکه و بدنش ضعیفه لطفاً وقتی خوب شدین بیایین سلامتی بچه م مهمتر از ناراحتی بقیه اس
پدرشوهرم گیر داده چون بابات میخاد بیاد من میخام بیام
براشون توضیح بده که من میخوام نوبتی بیاید ، هم استرس میگیرم هم خودتون اذیت میشید، حالا اولش باید مادرت حتما باشه پس دیگه پدرت هم باید بیاد ، نوبت دوم اونا بیان، سرتقه