2777
2789
عنوان

فردا زایمان دارم پدرشوهرم سزما خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 48 پست

بچت که سرما نمیخوره خیالت تخت خواب 

اما خب خودت چون بخاطر زایمان ضعیف میشی ممکنه سرما بخوری ، خودت ماسک بزن به پدرشوهرم بگو حتما دو تا ماسک بزنه

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی برای بچه کوچیک سرما بخوره خیلی سختش میشه بهش حق میدم ک نزاره منم خودم کوچیک بود رعایت نمیکردن ال ...

آخه ماسک بزنه که چیزی نمیشه 

بچه ی تازه بدنیا اومده هم که تو اتاق هست کسی از اتاق بیرونش نمیاره

سرما نمیخورید نگران نباس بجه ی نوزاد تا چند ماه اصلا سرما نمیخوره 

فقط میشه بگین کدوم متخصص اینو گفته؟؟ 😐

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پدر شوهرا عروس دوستند بخاطر خودت میاد که خوشحالت کنه و تنها نباشی عزيزم این ک غصه نداره 

بچتم بذار گهواره روشو بپوشونه مطمئن باش یک بار فقط نگاش میکنه ک فقط ببینه قیافش شبیه کیه  بالأخره همه کنجکاوی

بعدش اصلا نگاه نمی‌کنه ب بچت برس

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

منم معذب بودم  و هیچی نمیگفتم و اونا مراعات حالم رو نمیکردن و بیمار بودن میومدن تا اینکه بچه خواهرم ی ماهش بود سرما خورد ریه هاش عفونت کرد و بستریش کردن از اون روز ب بعد دیگه توی روشون میگم ک بچه م کوچیکه و بدنش ضعیفه لطفاً وقتی خوب شدین بیایین  سلامتی بچه م مهمتر از ناراحتی بقیه اس

پدرشوهرم گیر داده چون بابات میخاد بیاد من میخام بیام 

براشون توضیح بده که من می‌خوام نوبتی بیاید ، هم استرس میگیرم هم خودتون اذیت میشید، حالا اولش باید مادرت حتما باشه پس دیگه پدرت هم باید بیاد ، نوبت دوم اونا بیان، سرتقه

آخه ماسک بزنه که چیزی نمیشه  بچه ی تازه بدنیا اومده هم که تو اتاق هست کسی از اتاق بیرونش نمیار ...

بعضیا عادت دارن بچه رو بغل بگیرن و بوسش کنن ن سراین مسئله خیلی مشکل داشتم مدام میگرفتن بعل و بوسش میکردن 

آره دیگه بغل و بوس رو کلااا موافق نیستم 😣😣😣😣😣

خب بخاطر همین ایشون‌نگرانه حلا اگه ی نگاه کنن و برن ک خوبه ولی بشینن و باحالت مریضی ک دارن و سرماخوردگی بغلش کنن و ببوسن خیلی بده