دخترم وارد ۱۸ ماه شده خیلی بد غذا هست و هیچی نمیخوره ضعیف هست با دکتر مشورت کردم دو ماه پیش گفت تا عید بکیر اشکال نداره میفته به غذا. دختر خواهرم هم همین جوری بود از شیر گرفت خیلی خوب شد ولی الان همش عذاب وجدان دارم چرا زود گرفتمش از ظهر شیر ندادم بهش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شاید اضطراب داره و با شیرخوردن از شما ارامشش تامین میشه، به نظرم در طول روز بیشتر بغلش کن محب کن، نوازش خیلی تاثیر داره، اینجوری ارامششو تامین کن که بچه هم اسیب نبینه
[QUOTE=329872721]عذاب وجدان نده به بندخدا حتما مجبور بوده وگرنه هیچ مامانی برای راحتی خودش بچشو اذیت نمیکنه . مامانا ...[/QUOT واقعا خیلی بد غذاست دکتر مشورت کردم گفت سال اول شیر مادر خیلی مهمه برع بچهه بعد تون نیاز بدن شو تامین نمیکنه باید غذا بخوره
اضطراب که داره یعنی بعد تشنج گردنش اینجوری شد که دکترش گفت بچهایی که تشنج میکنن خیلی ترسو میشن باید ...
برا همونه عزیزم، تا سنی که اضطراب جدایی دارن، دقیق یادم نیس چه سنی بود، بزار باهات باشه بغلت باشه، بعدش کم کم با ترفندهایی به جدابودن از خودتم عادتش بده ولی نه جوری که اسیب ببینه
راستی قایم باشک بازی کردن خیلی خوبه، به بچه امنیت میده که اگه از هم دور باشید بازم برمیگردی و پیششی، حتما باهاش بازی کن ، البته هروقت درست حسابی راه افتاده بود