2777
2789
عنوان

عکاسی بارداری..

133 بازدید | 22 پست

خیلی ذوق داشتم براش...نوبت عکاسی و آرایشگاه گرفتم الان شوهرم لج کرده میگه من نمیام خوشم نمیاد😔

الان چیکار کنم؟

تو عکاسی عروسی ام پدرمو درآورد انقد بداخلاقی کرد

نظر شخصیه هر کسه ولی واقعا منم خوشم نمیاد از اتلیه بارداری نمیدونم چرا یجوری میشم 🙎‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بقیه عکاسی ها دوس دارم فرمالیته عروسی همه چی اما بارداری اصلا مضخرف بنظرم میاد

ولی اگه دوس داری خودت برو 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت برو شوهر منم نمیومد. ب زور بردمش. انقد گفت وقت ندارم ک‌دوتا لباس بیشتر نپوشیدم😒

بمنم میگ خودت برو ولی من تنهایی برم چیکار کنم بیشتر ژستا با شوهره😔حالا خوبه هزینشم خودم میدم

نظر شخصیه هر کسه ولی واقعا منم خوشم نمیاد از اتلیه بارداری نمیدونم چرا یجوری میشم 🙎‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀ ...

من دوست دارم از وضعیت الانم عکس داشته باشم ولی شوهرم کلا از این چیزا خوشش نمیاد

بمنم میگ خودت برو ولی من تنهایی برم چیکار کنم بیشتر ژستا با شوهره😔حالا خوبه هزینشم خودم میدم

ن بابا انقد ژستای قشنگ هست...

ولی دم آخر بهش  بگو برای یادگاری... ب احتمال زیاد میاد

🌸
من دوست دارم از وضعیت الانم عکس داشته باشم ولی شوهرم کلا از این چیزا خوشش نمیاد

اخی عزیزم 

تنهایی برو یا با شوهرت صحبت کن بگو یادگاریه اونقدر وقت گیر نیست

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
تنهایی خجالت میکشم ضایعس نمیگن شوهرش کجاس؟😔 چرا آرایشگاه نرم؟

ن عزیزم چرا بگن بہ کسی ربطی ندارہ دوس داشتی تنھا بری عکس بگیری

ارایشگاہ بری خیلی شلوغ درستت میکنہ بعد چندسال عکسات بد میشہ

من خودم 4 سال پیش عکس بارداری گرفتم خودم ارایش کردم موھامم اتو کردم باز گذاشتم 

یا اگرم میری ارایشگاہ موھاتو براشینگ کن

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
ن بابا انقد ژستای قشنگ هست... ولی دم آخر بهش  بگو برای یادگاری... ب احتمال زیاد میاد

اوو انقد باهاش حرف زدم گفتم من انقد دارم سختی میکشم تو حتی حاضر نیستی یه عکس به خاطر دل من بندازی میگه رو مغز من راه نرو میری برو نمیری جهنم😔

تنهایی دوست ندارم خجالت میکشم😔نه به خاطر وقتشه نه پولش الکی لج میکنه

وای خیلی آدم اذیت میشه

خودتو ناراحت نکن عزیزم برای نی نی خوب نیست