2777
2789
عنوان

دبستان دولتی یا غیر دولتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست
سال اینده ک رفت بعد عید قرار داد کنیم...امسال ۳۵

تهرانین؟چقدر خوبه قیمتش،الان این مدرسه به من قیمت داده بین ۶۵ تا ۷۵ تومن

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
دولتی بچه از اول باید با اجتماعی عادی خو بگیره خودش تافته جدا بافته حس نکن .اگر فشار بهت میاد اصلا ا ...

یعنی بره غیر دولتی بد میشه اخلاقش؟دخترخاله های من هردو از اول غیردولتی خوندن الان هردو بورسیه شدن آمریکا و الانم هردو شغل های عالی دارن تو آمریکا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهرانین؟چقدر خوبه قیمتش،الان این مدرسه به من قیمت داده بین ۶۵ تا ۷۵ تومن

بله تهرانم منطقه ۵ خیلی امکانات نداره ولی خب تعداد کمه ۱۵ نفرن..دوتا کلاس متفرقه هم داره زبان رباتیک ..تا یک و نیم هم تعطیل میشن...البته پیش دبستانش تا ۱۲و نیم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
یعنی بره غیر دولتی بد میشه اخلاقش؟دخترخاله های من هردو از اول غیردولتی خوندن الان هردو بورسیه شدن آم ...

غیر دولتی بچه رو نابغه نمیکنه بخدا .من خودم رفتم ۵ سال مدرس دانشگاه بودم .الان جز اضطراب ها فشار درسی تحصیلی هیچ فایده ای برام نداشته.اگر بچه ات پسر دولتی بره .کسی نابغه باشه دولتی هم نابغه میشه 

همه چی خوب میشه تلاش کن 
پیش ۲ اجباریه

نه عزیزم اگه بود ک دولتی بابد کلاس میداشت....پسر من اصلا پیش نرفت..پیش رو مهد کودک ها سرای محله و عیر دولتی ها دارن اگگگه دولتی هم دیدی داره ب هزینه خود اولیا اوردن...وگرنه پیش دولتی پیدا نمیکنی

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
غیر دولتی بچه رو نابغه نمیکنه بخدا .من خودم رفتم ۵ سال مدرس دانشگاه بودم .الان جز اضطراب ها فشار درس ...

نمیدونم واللا،دلم میخواد تا میشه از حالا از نظر علمی پیشرفت کنه که نگران آینده ش نباشم،دختره بچه م

نمیدونم واللا،دلم میخواد تا میشه از حالا از نظر علمی پیشرفت کنه که نگران آینده ش نباشم،دختره بچه م

پولش داری فشار بهت نمیاد .ببین من رفته بودم خوابگاه فکر میکردم همه باید ب حرف من باشن اصلا اخلاق اجتماعی نداشتم دبیرستان روزی ۱۳ ساعت محبور ب درس خوندن بودیم آخرش هم چی شد بخدا من موندم کلی اضطراب که ۱سال دارم درمان میکنم نمیگم فقط از اون بود ولی پایه ریزی اش این بود

همه چی خوب میشه تلاش کن 
پولش داری فشار بهت نمیاد .ببین من رفته بودم خوابگاه فکر میکردم همه باید ب حرف من باشن اصلا اخلاق اجت ...

از نظر مالی مشکلی ندارم ولی دلم میخواد بدونم برای پیش هم ارزش داره هزینه کنم یا نه،الان این مدرسه ۷۵ تومن شهریه ش هست

من خودم دولتی میرفتم . خیلی بیخود بود .  بچه ها عوضی بودن ( خصوصا سال ششم که من همچین بچه هایی ...

ممنون که تجربه ت رو باهام درمیون گذاشتی 😍