2777
2789
عنوان

چشمای دخترم میلرزه

252 بازدید | 19 پست

سلام خانوما توخدا کمک کنید

دخترم دوماهشه بعضی وقتا ک نمیدونم میترسه یا چی میشه مردمک چشمش میره یه گوشه درحد چند ثانیه میلرزه

حالا من خودم احساس میکنم تشنجه

ولی شوهرم میگه ن بابا وقتی میترسه اینطوری‌ میشه

البت بعضی وقتا اینطوری میشه

میخام ببینم نظرشماچیه

دکتربردم گف حتما ببرپیش متخصص مغزواعصاب کودکان

برای سلامتی نینیم میشه صلوات بفرستی

عزیزم ترس چیه

بچه ۲ماهه چمیدونه ترس چیه

حتما ببر ازش نوار مغز بگیرن

انشالله ک چیزی نباشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ترس چیه بچه ۲ماهه چمیدونه ترس چیه حتما ببر ازش نوار مغز بگیرن انشالله ک چیزی نباشه

اگرتشنج باشه نشون میده؟

چون میگن چن روز بگذره نشون نمیده

اگرتشنج باشه نشون میده؟ چون میگن چن روز بگذره نشون نمیده

نه گلم حتما نشون میده حتی چندماه بگذره بازم نشون میده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چجوریه نوارمغز میدونین شما؟

آره

یه دارو میده بچه میخوابه

میبره تو اتاق یکم سیم وصل میکنه به سرشو نوارو میگیره

ببر حتما بچه رو

بچه من یبار تشنج کرد یکسال و نیم تحت درمان بود تا خوب شد

حالا تو میگی چندبار تشنج کرده

رو مغزش اثر میذاره بیخیال نباش

ببر حتما بچه رو بچه من یبار تشنج کرد یکسال و نیم تحت درمان بود تا خوب شد حالا تو میگی چندبار تشنج ...

دکترخوب توتهران سراغ دارید؟

دکترخوب توتهران سراغ دارید؟

نه

سرچ کن نظرات مردم هست یکیو انتخاب کن

استرس نگیریا ولی سریعتر ببرش متخصص

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

دخترهمسایمونم این مدلی بود  مردمک چشماش میلرزید . بردن دکتر .شماهم حتما ببر دکتر . الان دخترش تو روشنایی خیلی کم میبینه ‌ البته برا اون خیلی شدید بود در حدی که کلا در حال تکون خوردن بود . دکترش گفته بود مادرزادیه و ژنتیکی فامیل بودن پدرمادر باهم