2777
2789

مامانم رفته با اون یکی دامادش که پولداره کمد دیواری گرفته از دیوار 

اونم گفته خوبه و فلان 

حالا اومدن کمد دیواری بزنن آقاهه گف جور در نمیاد و فلان قدیمی ین با کی رفتین خیلی کار بدی کرده اگه سرش درنمیومده گفته بخرین 

حالا مامانمم اون دامادشو همه چیز دان میدونه د.کتر مهندس مدبر دانشمند 

گف نه تقصیر دخترمه که عکسشو نفرستاد برای شما 😐😐😐منظورش من بودم شوهرمم خیلی ناراحت شد گف پسندیدند با اون داماده تقصیری برا توعهه

خیلی ناراحت شدم خیلی گفتم دامادت که خودشو دانشمند میدونه غلط میکنه سر در نمیاره میگه بخریت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان منم شوهر منو بیشتر از شوهر خواهرم احترام میذاره چون شوهر من بیشتر بهشون میرسه و مودب تره اما من معذبم واقعا خیلی ناراحت میشم ده بارم تذکر دادم که اینقدر پز نده جلوی اونا بازم فایده نداره حتی شوهرمم خوشش نمیاد میگه ناخودآگاه بین ما دوتا باجناق اختلاف میفته سر مقایسه کردن 

بحث با احمق ممنوع 🤚
مامان منم شوهر منو بیشتر از شوهر خواهرم احترام میذاره چون شوهر من بیشتر بهشون میرسه و مودب تره اما م ...

نه میدونی شوهر من هر کار براشون میکنه اون اصلا فقط واسه نظر دادن میاد و میره

شوهر من که از اول اصلا براش مهم نبود خودش و پیش خانواده من یکمی عزیز کنه. منم واقعا بدم میومد اینجوری. هم حرف میشنیدم از مادرم هم بلاخره دوست داشتم یه کاری بکنه. با اینکه من رابطم با خانوادش خوب بود

بعد چندسالم خواهرم ازدواج کرد. شوهرخواهرم با اینکه اوضاع مالیش از ما پایین تره اما بلده چکار کنه.