2777
2789

عکس پروفایل من، آراد کوچولوی ۶ ماهه نوه دختری برادرمه. با برادرزاده م و شوهرش خیلی صمیمی ام.

برادرزاده م چند وقت دیگه آزمون وکالت داره، رو این حساب بیشتر روزا بعد از سر کار میرم خونه شون با آراد بازی می کنم تا مامانش درسش رو بخونه.

خیلی ذوق دارم و حالم خیلی بهتر شده. بچه بهم انس گرفته.

اونا نی نی سایتی نیستن ولی من همش میام توی تاپیکا و اطلاعات فرزندپروریمو به روز می کنم. تو این چند روز روروئکش رو آوردیم براش، میگیرمش بغل که نشستن تمرین کنه.

به مامانش پیشنهاد دادم یه ساعت هایی اونو بذاره تو تختخواب خود نوزاد تا بهش عادت کنه. می گفتش نه یک سالگی به بعد. گفتم نه، طول روز نذارش تو تخت خواب والدین، یه وقت میفته.

گوش نکردم، بردم گذاشتمش توی تختخواب اتاق خودش اسباب بازیهاشو گذاشتم کنارش، اینقدر ذوق میکرد. 

همه چی خوب پیش می رفت تا اینکه، یه دفعه بچه زد زیر گریه شدید. نگاه کردم دیدم پاش گیر کرده لای نرده های تخت خواب. خدا رحم کرد پاش پیچ نخورد. بغلش کردم و آرومش کردم. تخت خواب بچه رو استاندارد نمی سازن: بغلش نرده، بالا و پایین چوب خالی، فقط یک سمتش پارچه و ابر داره. 

میخوام هر سه طرفش پتو بندازم و بدوزم تا سرش نخوره به چوب ها و پاش هم نره لای نرده ها.

پیشنهاد شما چیه 🙏🌹

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

چقد مهربونی شما😍😍😍

خیلی ممنون. زنده باشی 🙏

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان شخصی که مراقب کودک دیگری ست پیشنهاد می کنم دقیقا همان کاری را تکرار کنید که مادر یا پدر انجام می دهند نه کمتر نه بیشتر...به خواسته ی مادر کودک توجه نمایید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

رورویک برای بچه ضرر داره

اینم در نظر داشته باش لطف بیش از حد وظیفه میشه ،زیادی صمیمی شدن معمولا عاقبت خوشی ندارن

آخرش بعد آزمون مامانه بهت انگ دخالت میچسبونن و تمام

موفق باشید دوست عزیز

من دادم برای دور تا دور تخت محافظ تخت دوختن یه لایه ابری داخل پارچه ست که میفته روی نرده ها و از زیرش هم رد میشه 

قشنگ نرمه و محافظت ایجاد کرده ولی دوخته شده نیست گره میخوره به میله های تخت 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
به عنوان شخصی که مراقب کودک دیگری ست پیشنهاد می کنم دقیقا همان کاری را تکرار کنید که مادر یا پدر انج ...

👏👏👏.

رورویک برای بچه ضرر داره اینم در نظر داشته باش لطف بیش از حد وظیفه میشه ،زیادی صمیمی شدن معمولا عاق ...

ممنونم از توصیه هاتون. هر چند قبل از هر اقدام جدیدی مشورت می کنم باهاشون و خودشون کیف می کنن ولی فرمایش شما صحیحه و حاصل کلی تجربه س.

روروئک در حد نیم ساعت در روز چی؟

و اینکه نوزاد ۶ ماهه رو تو بغلم بنشونم خوبه یا زوده؟

من دادم برای دور تا دور تخت محافظ تخت دوختن یه لایه ابری داخل پارچه ست که میفته روی نرده ها و از زیر ...

چه خوب. خیلی ممنونم از پیشنهادتون.

من دارم تمرین می کنم و تجربه کسب می کنم برای سالهای بعد که رُکسی من به دنیا بیاد 😇