2777
2789

قبلی جالبتر بود این یک کم بیروح و عجیبه 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
من حس میکنم هیچکس بقیه را نمیخونه من الان از دخی سوال کردم ولی نمیتونم بفهمم جواب داده یا نه

خبر خوش خاطره گزینه قفل شود اومد برا تایپک تعطیلیا فقط خودت دوباره باید بری دونه دونه قفل کنیشون برو بالا بزن رو عکست قسمت تبادل نظربزن گزینه ها میاد

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مباحث مورد علاقه حذف شده سایت خیلی بزرگ شده اعلان جالب نیستهر عکسی میزاریم پروفایل ایراد میگیره پست ها پاک شده خیلیاش اون سایت خیلی خوب بود حیف خرابش کردین

مباحث مورد علاقه حذف نشده هستش فقط باید بری صفحه اصلی اونجا که شبیه زنگولس اونو کلیک کنی بعدش بری قسمت تبادل نظر اونجا پیداش میکنی

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

بچه ها برای کی حرف میزنید؟ خانم تهرانی مثل همیشه اصلا نمیخونه آخرش میاد میگه کاربران گرامی همه نظرات به تیم فنی گفتم دیگه این روال عادی شده یا نی نی یار میفرسته این جمله رو بگه خودتون خسته نکنید بییییی خیال 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...

ماداریم حرف میزنیم به خانوم تهرانی کاری نداریم ایرادامونو گفتیم 

اگر رسیدگی نکنن سایت ریزش داره و اینو خودشونم میدونن

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

2810