2777
2789
برای هر نظر باید کدامنیتی بزنیمیعد بزنیم خواندم!!!

فکر کنم من بیشتر از همتون پیگیرم ایمیل زدم براشون و فوری جوابمون ودادن و سوالامون و توش زدم گفتن این قسمت خواندم حذف میشه و داره بررسی میشه :) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عنوان ها تو لیست اصلی تکرار شدن

لی لی لی لی حوضک 🙃 *** جوجو اومد آب بخوره افتاد تو حوضک 🌊🐥 *** این میگه بریم دزدی 😈 *** این میگه چی چی بدزدیم؟ 🤔 *** این میگه طشت طلای پادشاه رو! 🤴🏻 *** این میگه جواب خدا رو کی میده؟ 🙈🙊🙉 *** این میگه من من کله گنده 🙋🏻😎
چند سال پیشم تغییر داشته همونجور که ما عادت کردیم به اون به اینم عادت میکنیم

به هرچیزی که نباید عادت کنیم!

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

قبلن یه مطلب لایک میشد میتونستیم ببینیم چن نفر لایک کرده الان همه جمع میشه میره تو اعلانها لایکهای بقیه رو نمیبینیم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
1.وقتی رو اسم خودمون میزنیم نباید گزینه های درخواست دوستی و دعوت به انجمن و اینا بیاد2. باکس پست کوچک تر بشه3. بتونیم ببینیم کیا پست رو لایک کردن4. دکمه توقف بروزرسانی داشته باشه هرکس خواست بزنه یعنی بروزرسانیش قابل کنترل باشه

لی لی جون من این و پرسیدم که کیا لایک میزنن برام گفت بالای صفحه در قسمت اعلان ها براتون پیغام میاد میتونید ببینید و به روز رسانی به صورت اتوماتیک خودش انجاممیشه

بچه ها یکی بگه این گزینه بروز رسانیش کجاست ؟؟؟؟؟؟

نداره فعلا

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

2810