2777
2789

محبوبه جان بیشتر فعال باید باشیم‌پستا باز برن بالا خخخخ

خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جونه مادرتون هر تغییری میخواین بدین فقط اون تایپک هایی که تعطیل کرده بودیمو حذف کنید خیلی ضایعس برگشتن من فقط برا یه ختم یاسین میومدم ببینم اینطوری بمونه هیچیو پیدا نمیکنم که

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟
لی لی حوضک اسم کاربریت چرااومده تو پستات

تو امضامه بخون تا تهش 😆

لی لی لی لی حوضک 🙃 *** جوجو اومد آب بخوره افتاد تو حوضک 🌊🐥 *** این میگه بریم دزدی 😈 *** این میگه چی چی بدزدیم؟ 🤔 *** این میگه طشت طلای پادشاه رو! 🤴🏻 *** این میگه جواب خدا رو کی میده؟ 🙈🙊🙉 *** این میگه من من کله گنده 🙋🏻😎

یادش بخیر. انتخابات ریاست جمهوری ٨ سال قبل هم سایت ترکید و همه رفتن مامی سایت

انگار مقارن با هر انتخاباتی سایت باید نصف کاربراشو از دست بده.

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

تتا راجب اون کاربر مامان علی هم بگو. اصلا اجازه ی ورود بهش نمیدن

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

خیلی خوب شده فقط به علت جدید بودن یکم سر در گمی داره راه میفتیم، گروهتیی که قبلا داشتیم دیگه باز نمیشن فقط  

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

ای کجاش به روز رسانی خودکار میشه من هی رفرش میکنم

اقا اون گیره علامت لینکه پسته بروز رسانی نیستش که  

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

2810