2777
2789
عنوان

شوهرم مانتوم رو دور انداخت😔😔

537 بازدید | 16 پست

خودش مانتو فروشی داره خودش همه پالتو و مانتو هاشو میداد بهم یوقتایی هم من میگفتم این مانتو خیلی استیناش یا خودش کوتاست می‌گفت نه بابا بپوش بعضیا میان مغازه میگن ازین کوتاه تر میخواییم ،حالا پدرشوهرم دم به دقیقه به من می‌گفت مانتوهات کوتاست سر لختی بیرون(موهام یذره از پشت میزد بیرون حالا موهامم تا زیر شونه هامه)

جدیدا هم شوهرم یاد گرفته مانتو بالای زانو می‌پوشم میگه کوتاست ،الان با یه تیشرت بلند و شال رفتم دم در منو دید از دستم محکم گرفت پرتم کرد تو خونه بعد گفت بار آخرت باشه اینجوری میای بیرون میخواست کتکم بزنه نزد

دستمو که محکم کشید کبود کرد و زخم شد😔 

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم بعضیا اینطورین دیگه  توام بگو من همونی بودم که هستم انقد بدم میاد ازاینایی وه میخوان بقیه رو تغییر بدن

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
چی بگم بعضیا اینطورین دیگه  توام بگو من همونی بودم که هستم انقد بدم میاد ازاینایی وه میخوان بقی ...

بگو من بچه نیستم هرچی دلم بخواد میپوشم پوششم ارتباطی باتونداره

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

شوهر من که بدتره.چادریم.اگه یه ذره چادرم عقب بره یا بیرون جوراب نپوشم دعوا راه میندازه و منو بیرون نمیبره.یه بار بیرون جوراب نپوشیده بودم برای اینکه منو عصبانی کنه هی به زنای بد حجاب اشاره میکرد و میگفت ببین چه پاهای زیبایی دارن😐

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 

یه بار من یه مانتو آبی آسمانی داشتم زمان مجردی اصلا کوتاه وتنگ نبود چون رنگش روشن بود بابام پاره اش کرد چقدر دلم شکست....البته بابام الان فوت شدن از اون ناراحت نیستم حرف مردم باعث میشه اینجوری رفتار کنن بعضی ها  

بت پیشنهاد نمیکنم شوهرتو بزنی ولی ی بار شوهرم ی زره گیر داد اونم بی دلیل

مانتومو از زمان مجردی  داشتم یعنی نپوشیدمش زیاد 

یهو زد به سرم بپوشمش بم گفت برو درش بیار بش گفتم من اینو خونه بابامم میپوشیدم بم گفت اینجا خونه بابات نی 

بحثمون شد مثل خری زدمش😂😐 البته اونم منو زد ولی خب در اخر حرف حرفه من شد😂😂😂😂 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
شوهر من که بدتره.چادریم.اگه یه ذره چادرم عقب بره یا بیرون جوراب نپوشم دعوا راه میندازه و منو بیرون ن ...

کسی که جوراب نپوشه بد حجابه؟؟

بعد شوهرت جلوت به زنایه دیگه میگه چه پاهای قشنگی بعد غیرتی نمیشی؟؟؟😐😐😐

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
کسی که جوراب نپوشه بد حجابه؟؟ بعد شوهرت جلوت به زنایه دیگه میگه چه پاهای قشنگی بعد غیرتی نمیشی؟؟؟😐 ...

کسایی که بدحجابن معمولن ساق پاشون بخاطر پوشین شلوار های کوتاه مشخصه😐غیرتی؟؟؟جرش میدم و البته یادم میمونه سری بعد جوراب بپوشم ساق پام بیرون نباشه

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...