اول بگم پسر من اختلال داره مدلاش با بچه های دیگه فرق داره برای همین بیشتر ذوق کاراشو میکنم از حدود پنج سالگی کلاس موسیقی ذاشتمش و خیلی زودپیشرفت کرد ماه پیش هم توی کنسرت هنرجویان آموزشگاه اجرا کرد البته اجرا گروهی بود تا اینکه دیروز توی شاد پیام دادن تو مدرسه جشن دارن هر کی هر سازی بلده بیاره مدرسه منم صبح پسرمو با سازش بردم مدرسه اول که تو گوشم میگفت از بچه ها بپرس شما ملودیکا بلدین ؟گفتم زشته بپرسم وقتی برا دوستات ساز زدی همه میفهمن بلدی بعد به کنار دستیش میگفت رایان تو هم بلدی ملودیکا بزنی؟کلی سفارش کردم دیگه ازین حرفا نزنه و اومدم خونه ظهری رفتم دنبالش بچه ها از کلاس میومدن بیرون میگفتن خاله رادین امروز آهنگ زد خیلی قشنگ بود خانممون بهش جایزه داد یه ستاره هم داد رد میشدن به پسرم میگفتن خیلی خوب زدی بچه منم ذوق میکرد معلمش هم میگفت چند نفر امروز ساز زدن ولی رادین یه چیز دیگه بود خلاصه خیلی ذوقشو کردم اینو هم بگم یکی از دلایل اینکه موسیقی ثبت نامش کردم همین بود که یه هنر برای ارایه داشته باشه اینجوری هم بهتر پذیرفته میشه هم اعتماد به نفسش میره بالا فکر میکنم تا حدی به نتیجه رسیدم
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کیف میکنم مادرایی مثل شما میبینم که برای پیشرفت بچشون تلاش درست میکنن و به جای فوکوس روی نقاط ضعف بچشون و خودشون باختن سعی در کشف بچه دارن و استعدادهاشو پرورش بدن