دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
والا من نمیدونم اصلش چیه ولی دو تا بچه آوردم سومی هم باردارم تو بارداری اصلا نزدیکی هامون با جلوگیری نبود مشکلی هم پیش نیومد ولی هفته ای یکبار بود امروز رو خوب دراز بکش ولی دیگه تو یه شب دوبار نداشته باش
شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.
اینبار ک گذشتولی باید جلوگیری کنی خدایی نکرده باعث پارگی کیسه آب میشه یه ماده تومنی هست
دیشب کلا بی احتیاطی کردم یکم رو شیکم خوابیدم ولی میگن عیبی نداره تا اول ماه پنجم یا آخرای چهارم چون بچه تو شیکمه الان همون قسمت ک خوابیدم درد میکنه😭بنظرتون سونو ندم؟ بخاطر کیسه آب میترسم
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
چرا قسم میدی گلم؟بجای اینها سعی کن چندتا مقاله و مطلب پزشکی و ... در این مورد مطالعه کنی که معتبر تره تا حرفای من و امثال من که تجربه و آگاهی درستی نداریم
سعی کن ار گاسم نباشه اونم بخاطر انقباظ ها و در مورد بدون جلوگیری هم فکر میکنم ب لحاظ شرعی درستش اینه ،نباشه که شاید اونم هم ممکنه دلیل پزشکی داشته باشه ولی فکر نمیکنم فعل حرام باشه
اگر منع پزشکی نداشته باشید مسئله ای نداره
لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.