2777
2789

توروخدا رابطه بدون جلوگیری مشکلی داره 

دوبار داشتیم داخل یک شب بدون نزدیکی میترسم؟

دیشب یکم زیاد رفتم دستشویی و اومدم میترسم😭برم سونو بدم ؟؟

دارم میرم تو چهارماه یا یک روز تو چهارماهم😭😭

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چطور بارداری هستی که نمیدونی باید در دوران بارداری جلوگیری کنی چون اون مایع دهانه ی رحم رو باز میکنه؟!   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

رابطه بدون جلوگیری از منی

والا من نمیدونم اصلش چیه ولی دو تا بچه آوردم سومی هم باردارم تو بارداری اصلا نزدیکی هامون با جلوگیری نبود مشکلی هم پیش نیومد ولی هفته ای یکبار بود امروز رو خوب دراز بکش ولی دیگه تو یه شب دوبار نداشته باش 

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
اینبار ک گذشتولی باید جلوگیری کنی خدایی نکرده باعث پارگی کیسه آب میشه یه ماده تومنی هست

دیشب کلا بی احتیاطی کردم یکم رو شیکم خوابیدم ولی میگن عیبی نداره تا اول ماه پنجم یا آخرای چهارم چون بچه تو شیکمه الان همون قسمت ک خوابیدم درد میکنه😭بنظرتون سونو ندم؟ بخاطر کیسه آب میترسم 

چیزی نمیشه نگران نباش 

مگر اینکه دکتر منعت کرده باشه 

مایع منی دهانه رحمو باز نمیکنه 

فقط یه مقدار به نرم شدنش کمک میکنه 

اصلا جای نگرانی نیست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

والا من نمیدونم اصلش چیه ولی دو تا بچه آوردم سومی هم باردارم تو بارداری اصلا نزدیکی هامون با جلوگیری ...

😔 پشیمونم بعد چند هفته بود از سرکار اومد گوش نداد..

چرا قسم میدی گلم؟بجای اینها سعی کن چندتا مقاله و مطلب پزشکی و ... در این مورد مطالعه کنی که معتبر تره تا حرفای من و امثال من که تجربه و آگاهی درستی نداریم

سعی کن ار گاسم نباشه اونم بخاطر انقباظ ها و در مورد بدون جلوگیری هم فکر میکنم ب لحاظ شرعی درستش اینه ،نباشه که شاید اونم هم ممکنه دلیل پزشکی داشته باشه ولی فکر نمیکنم فعل حرام باشه

اگر منع پزشکی نداشته باشید مسئله ای نداره

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.