2777
2789
عنوان

به شوهرم هرچی فحش میدم جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 35 پست
چرا باهاش منطقی حرف میزنی  فحش چیه آخه

منطقی گفتم چندین بار چندروز گفتم پول برام بزن لازم دارم نزد منم عصبی شدم فحش دادم

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
دیگه مهم نیستی، ازت زده شده توباید سعی کنی خوب باشی سیاست داشته باش نه اینکه فهش بدی وبداخلاق باشی ...

خب چیکار کنم وقتی منطق نداره بعد چندماه اومدم مسافرت خونه پدرم برام پول نزد منم مجبور شدم دوروزه بلیط بگیرم برگردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منطقی گفتم چندین بار چندروز گفتم پول برام بزن لازم دارم نزد منم عصبی شدم فحش دادم

واااا بخدا باید تورو طلاق داد 

آدم به  به بچه کوچیک یه بار میگی بی تربیت داد و بیداد می‌کنه قهر می‌کنه چه برسه به شوهر

خوشت میاد سر غذا درست نکردن فحش بده به تو؟

کار درستی می کنه، بعدم وقتی می نویسی اسکرین می گیره ولی وقتی حضوری بگه که کسی نمی تونه ثابت کنه

تو هم  فعلا هیچی نگو، غعصبانی هستی راهش فحش نیست. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
حالا چیکار کرده که اینقدر بهش فحش دادی؟ 

اومدم بعد چندماه مسافرت خونه بابام گفتم پول بزن گفت یه تومن هرماه برات میزنم از همون خرج کن در صورتی که من اون یه تومن رو قسط میدم و خودش میدونه

مدرک چرا

سر همین فحش ها ببین چه سلیطه بازی در بیاره فقط منتظره ببینتت اون وقت تلافی همه توهین هارو سرت درمیاره و کسی هم دلیل خواست پیام هات رو نشون میده .

حالا چرا فحش دادیش؟به خاطر پول؟عزیز دلم رفتی مسافرت خوش بگذرون دوروز بدون پول باشی که چیزی نمیشه 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
خب چیکار کنم وقتی منطق نداره بعد چندماه اومدم مسافرت خونه پدرم برام پول نزد منم مجبور شدم دوروزه بلی ...

بازم نباید اینکارو میکردی وفحش میدادی. برمیگشتی باهاش صحبت میکردی عزیزم چرا برام پول واریز نکردی بعد این خودشه که شرمندت میشه

اما توبااین کارت میگه خوبش کردم پول نفرستادم بااین اخلاقش حقشه که بهش محل نزارم الان داره به تو بی محلی میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو روزه؟؟؟ من میرم حداقل یه ماه میمونم. البته راهمم دوره هزاردصدکیلومترهوایی ثم میرم

رفتن موندنهای طولانی کار دستت میده یه روز 

نگو نه مال من فرق میکنه فلانه

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
دو روزه؟؟؟ من میرم حداقل یه ماه میمونم. البته راهمم دوره هزاردصدکیلومترهوایی میرم

من پونصد کیلومتر 

اره شوهرمو یبار تنها گذاشتم چندروز رفت با دوستاش شمال سر اون دیگه زیاد نمیمونم