2777
2789
کار زشتی کردن معلم نباید درگیر این بازیا بشه.

بیشتر ناراحتی منم از اینه که معلم باهاشون هماهنگی کرده و به من گفت روز حرف ل کسی نباید چیزی بیاره و اجازه نداد من گل ببرم در صورتی که اون روز متعلق به اسم پسر من بود،اما به یک سری از والدین اجازه داد که لیسک(آبنبات) ببرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا متوجه نشدم چه بی احترامی شد. چرا شما مخالف بنامه هاشون بودید؟ بعد جشن اسم به حرف اول اسم هست و ...

جشن اسم به آخرین حرفی هست که از اسمشون یاد میگیرن.من مخالف برنامه هاشون نبودم و نیستم فقط میگم خوراکی کمتر ببرن،پسرم طوری شده بود که خوراکی های سالمی که خودم براش میزاشتم رو دیگه نمیخورد و تقریبا هر روز یه هله هوله ای سر کلاس به اسم ایجاد انگیزه به خورد بچه های کلاس میدادن

برید اداره  فقط به عنوان اینکه مدیر و معلم باید جوابگوی حذف شما ازگروه باشن و اینکهچرا مجدد عض ...

خود من دیگه هیچ تمایلی ندارم که توی گروه تلگرامشون باشم چون گروه سالمی نیست و تقریبا ۹۰ درصد افراد اون گروه سکوت کردند و فقط پیامهای بقیه رو میخونن با اینکه میدونم خیلیاشون مخالف این برنامه ها هستند اما نمیخوان خودشون رو درگیر کنن. و همش ۴یا۵ تا از اولیا هستند که خیلی فعال هستند و همه این برنامه ها هم زیر سر همین ۴/۵ تا خانواده است

چرا مخالف فرنی بودید؟ خوراکی بدیه مگه؟! 🙈

مخالفتم به خاطر فرنی نبود.چون که دیگه خیلی شلوغش کرده بودن و برای هرنشانه یه آشغالی به اسم ایجاد انگیزه میاوردن و سر کلاس به خورد بچه ها میدادن مخالفت کردم و مخالفتم همزمان شد با نشانه ف که فرنی بردن سر کلاس. در واقع گروه تلگرامی که تشکیل داده بودن تبدیل شده بود به گروه آشپزی و شیرینی پزی مامانهای کلاس و هر روز یکی از مامانها میخواست هنر خودشو تو گروه و کلاس به نمایش بزاره

یعنی به این شماره زنگ بزنم و شکایتمو بگم یا تو سایت شکایت کنم نتیجه ای میگیرم؟

بله کافیه بگید اینا از اپ های خارجی استفاده میکنن و فعالیت های غیر ضروری دارن رسیدگی میشه و مدرسه ماستاشو کیسه میکنه

سلام من متوجه نشدم چرا شما ناراحت شدین چه اشکالی  داره که مثلاً فرنی ببرن برای بچه ها؟ من مرب ...

اینکه همیشگی و دائمی شده بود این کارهاشون. و پسر من توقعش از کلاس درس شده بود خوراکی و جشن و شادی، خوراکی های سالمی که خودم براش میزاشتم رو دیگه نمیخورد

اشکالش چیه که لیسک بردن سرکلاس؟ منظورتون از توهین همین بود؟

چون که معلم باهاشون هماهنگ بوده و به عمد اینکار رو انجام دادند.نشانه ل توی کلاس فقط مربوط میشد به اسم پسر من اما به من اجازه بردن گل رو نداد اون روز و گفت هیچکس فعلا نباید کاری کنه اما بعد متوجه شدم که لیسک بردن سر کلاس

عزیزم به نظر من اگر مدرسه و محیط و معلم های مدرسه خوب هستن،، به خاطر این مسائل مدرسه رو تغییر نده،چو ...

از مدرسه و محیطش کاملا راضیم جز بهترین مدارس هست اما از زمانی که این جریان پیش اومده رفتاری که توی این جریان از معلم سرزده رو نمیتونم هضم کنم

من متوجه دلیل مخالفت شما نشدم .خب مگه چه اشکالی داره اینجوری بچه ها تو ذهنشون هم میمونه و بهشون خوش ...

در جواب سوال بقیه توضیح دادم علت مخالفتم رو. با کاردستی مخالف نیستم خوراکی مخالفم 

لیسک مگه همینا نیست باهاش کیک صاف میکنن؟ عزیزم فک کن برای همه بچه ها خوراکی و عروسک و اینا بردن ، ب ...

منظور از لیسک آبنبات چوبی.و برای مسخره کردن لیسک رو بردن. البته که من بعدش جشن اسم مفصلی برای پسرم سر کلاس گرفتم.اما خب کاری که با همکاری معلم انجام دادن از دلم نمیره بیرون

منظور از لیسک آبنبات چوبی.و برای مسخره کردن لیسک رو بردن. البته که من بعدش جشن اسم مفصلی برای پسرم س ...

آخه کجای آبنبات بردن توهینه؟؟

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
خب هرمعلمی از خداش هست برای تدریس بهتر و پربارتر ، اولیا باهاش هماهنگ کنن و باز چی ازاین بهتر که چند ...

معلم بااین کار نشون نداد حرف اول رو خودش میزنه چون روی حرف خودش هم نموند چون که به من گفت روز حرف ل کسی نمیخواد کاری کنه و به من اجازه بردن گل رو نداد سر کلاس،اما به اون عده دیگه اجازه بردن لیسک داد،کار درستی کرده از نظر شما؟ چون معلمی نباید طرف معلم رو بگیری طرف حق رو بگیر