2777
2789

بنظرم اعتراض شما بیشتر جای بحث داره 

ساز مخالف نزنین چون ۱۲ سال درگیر درس و مدرسه پسرتونین بهتون پیشنهاددمیکنم تا حد امکان توی فعالیت های مدرسه پسرتون دخالت نکنین . درحد همون که روز جشن پسرتون گل میبردین یا خوراکی با ل کافی بود دیگه اینکه نظر سنجی کنین و باز برای معلم بفرستید جالب نبوده اصلا 

مدرسه جای تمرکز روی درس و بازی بچه هاست نه دعوا و بدبینی مادرا پسرتون اسیب میبینه و از مدرسه زده میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من جای ایشون جواب میدن،فکر میکنم مادرها با هم گروه تشکیل دادن و معلم هم در گروه عضو کردن در ه ...

سلام عزیزم

درسته این گروهها رو مامانا میزنن ولی مدیریتش  بامعلمه 

منطقی نیست یک نفر رو عضو نکنن و معلم پیگیر نباشه 

چه خوشش بیاد چه نیاد درمقابل دانش اموز و موارد مربوط ب اون مسئول هست بخصوص پایه اول

اسی جان کلا مدرسه غیرانتفاعی خوب نیست  معلما کم تجربه و زیرنظر آموزش و پرورش نیستن  و ای ...

معلم های غیر انتفاعی توسط مدیر انتخاب و به اداره معرفی میشن 

بعد آموزش و پرورش ازشون مصاحبه میگیره و اجازه تدریس میده درضمن هر سال کلی کلاس و دوره صمن خدمت دارن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
سلام عزیزم درسته این گروهها رو نامانا میزنن ولی مدیریتش  بامعلمه  منطقی نیست یک نفر رو ع ...

بهتر عضو نکردن 

شاید همون مادر فضوله گروه زده معلمو هم عوض کرده 

شاید ماله مدرسه نباشه اصلا بهتر 

بی تفاوت باشه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
معلم های غیر انتفاعی توسط مدیر انتخاب و به اداره معرفی میشن  بعد آموزش و پرورش ازشون مصاحبه می ...

بی تجربه بودن و سن کم رو که دیگه قبول دارین؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

چقدر بیکارید واقعا ! 

تو مدرسه پسرونه اینجوری بخوای دنبال حاشیه باشی قول میدم هر سال باید مدرسه پسرت و عوض کنی 

همه مدرسه ها خوراکی میبرن این بازیا چیه ! بچه خودت قراره خوراکی و بخوره 

خب هرمعلمی از خداش هست برای تدریس بهتر و پربارتر ، اولیا باهاش هماهنگ کنن و باز چی ازاین بهتر که چند ...

حتما باید با اولیا هماهنگ کنن ممکنه بچه ای حساسیت و آلرژی داشته باشه و مصرف کنه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

معلم های غیر انتفاعی توسط مدیر انتخاب و به اداره معرفی میشن  بعد آموزش و پرورش ازشون مصاحبه می ...

😐🤣👍 ما که ندیدیم طرف هنوز دانشجو یه رشته بی ربطه داره تدریس میکنه 

فکر کردی برا چی ۴.۵ تومن حقوق میگیرن و صداشونم در نمیاد ؟ 

😐🤣👍 ما که ندیدیم طرف هنوز دانشجو یه رشته بی ربطه داره تدریس میکنه  فکر کردی برا چی ۴.۵ تومن ...

همون دقیقا 

طرف دیدم معلمه غیرانتفاعی یه ۳ تومن حقوق میگیره کلاه شم میندازه بالا 

حتما باید با اولیا هماهنگ کنن ممکنه بچه ای حساسیت و آلرژی داشته باشه و مصرف کنه 

هرمعلمی خودش اول سال همه ی حساسیت های غذایی و دارویی و داروهای مصرفی ،کلا هرچیزی نیاز باشه از اولیا میگیره، مگه اینکه ناشی باشه

عزیزان فکر نکنید ثبت نام کردن بچه تو مدرسه غیر انتفاعی هنر و کار خوبیه 

این مدارس اصلا به درد نمیخورن 

از هر نظری 

بچه ای که بخواد درس بخونه زیر تیر چراغ برق هم درسش و میخونه 

والا ما مدرسه دولتی بودیم از تو مدرسه ای که تعدادی از بچه ها خیلی غلطا میکردن خراب که نشدیم هیچ مدرسه تیزهوشانم قبول شدیم