2777
2789
آخه کجای آبنبات بردن توهینه؟؟

قبلش در گروه تلگرام با حالت مسخره و کنایه خطاب به من حرف میزدند و میگفتند روزی که حرف ل تدریس میشه لیسک ببریم/لواشک ببریم/لیف ببریم و......

درصورتی که میشد گل برد سر کلاس یا اینکه کلاس اول دیگه توی مدرسه اون روز لیوان به بچه ها دادن 

عزیزم مدارس غیرانتفاعی اکثرا همینن بذاریشون کف پا والدین پولدارم لیس میزنن و بخاطر پول هرکاری میکنن& ...

دقیقا حرف درست رو شما میزنی.نماینده کلاس وچند خانواده ای که دنبال این برنامه ها هستندهمگی پولدارند و فقط دنبال برنامه های متفرقه به اسم ایجاد انگیزه توی کلاس هستند و جالبه که بچه هاشون هم از نظر درسی خیلی موفق نیستند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا حرف درست رو شما میزنی.نماینده کلاس وچند خانواده ای که دنبال این برنامه ها هستندهمگی پولدارند و ...

همش به نفع معلمه کار میکنن و خودشیرینن بخاطر بچه هاشون .بخاطر همین چیزا از مدارس غیرانتفاعی بدم میاد در صورتیکه پسرم دولتیه معلمش انقدرررر محترمه یه دختر دهه هفتادیه اهل فیسو افاده و پول بیارینو این جشنو اون جشن نیست

خیلی راحت بگم کسی که تو این اوضاع اقتصادی غیر انتفاعی میبره باید سر این جور جشن ها هماهنگ با جمع باش ...

اشتباه متوجه نشید من فقط و فقط مخالف بردن خوراکی سر کلاس هستم دلیلش رو هم برای بقیه توضیح دادم میتونید بخونید.وضع مالی خوبی داریم وخوشبختانه مشکل اقتصادی نداریم و مخالفتم به خاطر مسائل مالی نیست

متاسفانه جای حق وناحق همیشه برعکسه بعضیاهم بدتر طرفدار ناحقن چون صداش بلنده،همون بهترشمامدرسه پسرتو ...

این که اشتباه یه عده رو میگی و حرف حق میزنی اما چشمشون رو بستن و سرشون رو مثل کبک کردن زیر برف وجالبتر اینکه معلمه باهاشونه و حمایتشون میکنه این از همه بدتر آدم رو میسوزونه،معلم کلاس اولی که تبعیض قائل بشه این درد داره.

حالا یه موضوع جالب دیگه از کلاس پسرم بگم که همین دو روز پیش اتفاق افتاد،چون سر کلاس فرصت کمه معلم پسرم همیشه میگفت روانخوانی ها رو به صورت ویس بفرستیم شاد که ارزیابی کنه از دو روز پیش هم گفت که سرعت بچه ها رو توی خواندن روانخوانی بالا ببریم و دیگه باید ویس تایمردار بفرستیم توی شاد که هرکی تایمش کمتر باشه تشویقی داره البته خب پسر من جز اولین های کلاسه همیشه و خب تایم روانخوانیش هم از همه کمتر بود و جالب اینجاست که بعد یک بار گذاشتن ویس زماندار روانخوانی، معلم در شاد اعلام کرد که روانخوانی ها نیاز به ویس و تایم ندارند و ازاین به بعددر کلاس خوانده میشه، که کاملا مشخص بود که باز هم براساس نظر یک سری از والدین ویس زماندار روانخوانی رو حذف کرده

وقتی همیشه مخالفی و خبر چینی گروه مادرهارو به معلم میکنی ،حقت هست که از گروه بندازنت بیرون . جلوی ذو ...

بیکارنیستم من لیسانس و همسرم فوق لیسانس و شاغل در اداره دولتی اما نگران درس و آموزش پسرمون هستیم. 

برنامه های به این شکل در کلاس درس اگر کنترل شده نباشه باعث میشه ذهن بچه از درس منحرف بشه، و همچنین مخالفتم با خوراکی سرکلاس چون به نظرم هر مادری خودش تشخیص میده بچه ش توی مدرسه چی بخوره یااینکه نخوره و دلیلی نمیبینم که هر روز به اسم ایجاد انگیره یه چیزی که خیلی سالم هم نیست سر کلاس بیارن که بچه ها بخورند.شما هم بهتر که بالحن قشنگتر و مودبانه تری صحبت کنی

باور کن اگه برای این مورد رفت اداره انگشت نما میشه و بهش میخندن فکر کردین کارکنان آموزش پرورش با مدی ...

اینقدر مدرک دارم ازشون که حق رو به من میدن. سر کلاس درس برای معلم تولد گرفتن و کیک بردن و ....

نماینده کلاس سر جشن اسم پسرش دو ساعت از وقت کلاس رو گرفت و دخترش رو آورد سر کلاس و تنبک زد و اسپیکر آورد و نیمکتها رو جابجا کرد و بچه ها رو رقصوند و معلم هم نشسته بود و دست میزد و خوشحالی میکرد، اینا رو بگم به نظرت آموزش پرورش چیکار میکنه با اون مدرسه و مدیر و معلم،یه بار تنبک میارن یه بار پیانو میارن.آخه مگه من بچه مو فرستادم کلاس موسیقی یا کلاس رقص که اینکارها سر کلاس انجام میشه

شما از اون مادرایی که مدام حاشیه درست میکنی ودنبال بحث و شرمیگردی و همیشه ساز مخالفت کوکه

بروشکایت کن ببین چطورمیشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

اما من کاملا حق رو به شما میدم 

پسره منم کلاسه اوله و معلم از اول برای هر نفر یه نشانه معین کرد که بیارن 

و وقتی که تمام حروف اسمشونو یاد گرفتن خودش اطلاع میداد جشن اسم پسرتون هست کاملا با برنامه ریزی و به مادرای دیگه اصلا ربطی نداشت حتی ما نمیدونستیم چه نشانه برای کی هست و دخالتی نمیشد اصلا و در آخر عکسا رو میزاشت و تشکر می‌کرد. منم پسرم عیر انتفاعی میره معلم جوونی دارن اما جسور و و دقیق کاملا.ربه مادرا اصلا مدرسه اجازه گروه زدن نمیدن که حالا مادرا گاها یواشکی میزنن فقط معلم کانال داره که ازون طریق عکس کارها رو می‌فرسته.ولی در نهایت شکایت کردن و این ها هم راه به جایی نخواهد برد چون معلومه مدیر قوی ای در این زمینه مدرسه نداره.

و اینکه بعضی ها عیر انتفاعی رو بد میدونن واقعا این طور نیست اولا بازم مدرسه داریم تا مدرسه و اینکه تو مدارس عیر انتفاعی خیلی ح اس مسئولین مدرسه رو بچه بیشتره و اگه بچه های ناهنجار باشه و نتونن والدین حل کنن و پیگیری نکنن راه نمیدن و این باعث میشه که بچه های دیگه تاثیر نگیرن این یکی از مزیت هاش هست