2777
2789
هرمعلمی خودش اول سال همه ی حساسیت های غذایی و دارویی و داروهای مصرفی ،کلا هرچیزی نیاز باشه از اولیا ...

نه بابا به خدا صدبار خودم گفتم بچه من الرژی داره به فلان وفلان ولی جز شکمش وجیبش به هیچی فکر نمیکنه

عزیزان فکر نکنید ثبت نام کردن بچه تو مدرسه غیر انتفاعی هنر و کار خوبیه  این مدارس اصلا به درد ...

حالا تو فامیل داریم طرف هر سال ۳۰ . ۴۰ تومن خرج تحصیلش میشه شایدم بیشتر 

هیچ ای هم نشد تهش 

یه نمونه هم نتونست قبول شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دقیقا  طرف دیدم معلمه غیرانتفاعی یه ۳ تومن حقوق میگیره کلاه شم میندازه بالا

برای بالابردن تجربه هست و یه مزیت هم داره برای وقتی که میخوان آزمون استخدامی بدن که رسمی بشن اون آزمونه زیاد براشون سخت نیست کلا تو آزمون استخدامی معلمای مدارس غیرانتفاعی راحت تر نمره ی قبولی میگیرن، شایدم یه خانم، پدر یاشوهرش مخالف شاغل شدنش باشه مگه اینکه بره معلم شه، در این مواقع چی بهتر از معلم شدن دراین مدارس، 

نه بابا به خدا صدبار خودم گفتم بچه من الرژی داره به فلان وفلان ولی جز شکمش وجیبش به هیچی فکر نمیکنه

تعداد بچه ها تومدارس زیاده معلم شاید یادش بره یاحواسش نباشه من که معلم مدارس استثنایی هستم باهمکارام هممون میدونیم یکی از دانش آموزای کلاس اولمون نمیتونه کیک بخوره ،هیچ کدوممون بهش کیک نمیدیم و نمیذاریم کسی بهش کیک بده، ما اگه اینقدر حواسمون جمعه، بخاطر تعداد کم دانش آموزان هست، ولی تو مدارس عادی تعداد بالاست و فکر یه معلم هم زمان هزارجاسیر میکنه و باید چندین موردرو هم زمان توی کلاس مدیریت کنه، سخت ترین پایه هم کلاس اول هست خود بچه ها هم نمیتونن بگن به فلان خوراکی حساسیت دارم واقعا سخته درکتوت میکنم ، انشالله بچه هاتون همیشه بدرخشن ولی نمیدونم چرا جدیدا اینقدر مادرها خودشون سر تحصیل بچه ها اذیت میکنن. بخدا آرامش و اعصاب خودتونه که تهش خط خطی میشه ،

وقتی همیشه مخالفی و خبر چینی گروه مادرهارو به معلم میکنی ،حقت هست که از گروه بندازنت بیرون . جلوی ذوق و شوق کلی دانش اموز و میخوای بگیری ، که چی؟؟؟ معلومه هم خودت هم شوهرت هم بیکارید هم مخالف و منتقد . یه نفر دیگه هم بجاتون کار انجام داده پاشدید رفتید مدرسه و می خواهید شکایت کنید ، خنده دارید بخدا

برید اداره  فقط به عنوان اینکه مدیر و معلم باید جوابگوی حذف شما ازگروه باشن و اینکهچرا مجدد عض ...

باور کن اگه برای این مورد رفت اداره انگشت نما میشه و بهش میخندن فکر کردین کارکنان آموزش پرورش با مدیریت هزاران دانش آموز ، بیکارن بیان ببینن چرا چندتا خانم توی گروه مادرا بحث کزدن و یکی لفت زد یکی اد شد فلان شد بهمان شد، نکنین تورو خدا 😂😂😂

اگه پسرت حساسیت یا الرژی داشت به معلم میگفتی که اره مثلا شیرینی الرژی داره برا جشن شیرینی نگیرید شکلات بگیرید نه اینکه برید به مدیر بگید معلم هم با خودش میگه چه کاری بهتر از لج کردن وقتی احترام نمیزارن😐

بی تجربه بودن و سن کم رو که دیگه قبول دارین؟

نه از معلم های بازنشسته استفاده میشه 

بعد هم جوان بودن دلیل بی تجربه بودن نیست و البته جوانی گناه نیست با کمال احترام

پ ن: جوان نیستم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
😐🤣👍 ما که ندیدیم طرف هنوز دانشجو یه رشته بی ربطه داره تدریس میکنه  فکر کردی برا چی ۴.۵ تومن ...

جرمه 

گزارش بدید

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

اسی و شوهرش رفتن وزارت خونه پیش وزیر از توطئه معلم بگن🤣🤣🤣🤣دیگه دوتا ابنبات و یه کاسه فرنی که نشد توطئه . تورو خدا بچه هاتون و اینجوری تربیت نکنید بفرستید تو اجتماع هم بچه منزوی و ترد میشه هم حال بقیه رو خراب می کنید.

اسی بنظرم تلاش نکن عضو گروهشون بشی ، ۲ ۳ ماه دیگه تحمل کن تموم میشه مدرسه شون و از اون مدرسه ببرش بیرون ،، 

ولی جالبه یعنی تعدادی مادر هستن که حاضرن اگر بقیه مادرا چیزی نیارن خودشون بخرن بیارن؟ اگر اینطوره معلومه معلم طرف اونارو میگیره 🤔 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

هرمعلمی خودش اول سال همه ی حساسیت های غذایی و دارویی و داروهای مصرفی ،کلا هرچیزی نیاز باشه از اولیا ...

امکانش هست بچه با اون آلرژن برخورد نکرده باشه 

بازم مشورت کنن با والدین ضرر نداره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

باور کن اگه برای این مورد رفت اداره انگشت نما میشه و بهش میخندن فکر کردین کارکنان آموزش پرورش با مدی ...

کلا اموزش پرورش ارکان بی دروپیکری هست ولی سراغ دارم بخاطر عدم‌جوابگویی معلم طرف رفته اداره البته مدیر اینجور موارد رو باید رفع و رجوع کنه

ولی که خداتومن شهریه میده باید احترامش حفظ بشه