2777
2789

پسرم کلاس اوله و مدرسه غیرانتفاعی.

حتما درجریان جشن اسم و برنامه های ایجاد 

انگیزه ی حروف باخوراکی و غذا برای کلاس اولی ها که این سالها خیلی باب شده هستید.

جریان از این قراره که نماینده اولیا کلاس پسر من دیگه از بابت ایجاد انگیزه برای حروف و نشانه ها شورش رو درآورده بود،یعنی طوری شده بود که برای هرنشانه به همراه تعدادی از اولیا که این تعداددرگروه تلگرام خیلی با هم هماهنگ بودند هرطور شده یه خوراکی یا غذا جور میکردند و برای اون نشانه میبردند سر کلاس؛

معلم هم که همیشه موافقت میکرد،

البته خب در گروه تلگرام هم عده زیادی سکوت میکردند و حرفی نمیزدند اما مشخص بود که خیلی موافق هم نیستند.

بعد از یه دوره طولانی که دیگه این گروه از اولیا و بخصوص خانم نماینده ی کلاس هر آشغالی رو به اسم خوراکی و غذا بردند کلاس و به خورد بچه ها دادند،من مخالفت کردم و گفتم باید بانظرسنجی این کار انجام بشه،

نظرسنجی رو گذاشتند توی گروه تلگرام و تعداد افراد مخالف بیشتر از موافق بود که خانم نماینده قبول نکردند و گفتند نیازی به نظرسنجی نیست و برای نشانه روز بعد باید فرنی که قراربود یکی از همون اولیا هماهنگ با خانم نماینده درست کنه ببرن سر کلاس؛من نتیجه نظرسنجی رو در شاد برای خانم معلم فرستادم و ایشان گفتند پیگیری میکنند،و همون موقع با خانم نماینده صحبت کرده بودند و اینکه من نتیجه نظر سنجی رو براشون فرستادم رو به نماینده گفته بودند،اینجا بود که همون تعداداولیا هماهنگ در گروه تلگرام شروع کردند به حرفهای نامربوط  در مورد آخرین حرف اسم بچه من یعنی حرف  (ل)  که چیزی هم تا جشن اسم پسرم نمونده بود،

یکی میگفت برای  ل   لواشک ببریم یکی میگفت لیسک ببریم ،نماینده کلاس عکس یه لیف کاموایی باطرح میمون گذاشت تو گروه و خب البته نه به اندازه اونها اما تاحدی جواب بی احترامیشون رو  دادیم در گروه.

به خاطر این قضایا تا چند نشانه خانم معلم اجازه بردن هیچ خوراکی رو به کلاس نداد و البته من هم این جریان بی احترامی های یک سری از مادرها در گروه تلگرام رو در پی وی خانم معلم در شاد گفتم و ازشون خواستم که اجازه بده پسرم برای همکلاسی هاش روزی که نشانه  ل  تدریس میشه گل ببره؛  (جشن اسم پسرم رو قرار نبود روز تدریس حرف ل بگیرم، آمادگیشو نداشتم) اما خانم معلم گفتند که فعلا برای هیچ نشانه ای نباید کاری انجام بشه.

من ساده لوح هم حرفش رو قبول کردم و روز تدریس حرف  ل   که پسرم اومد خونه متوجه شدم یکی از همون مادرهای هماهنگ با نماینده کلاس  لیسک  برده بوده سر کلاس. 

انگاری خانم معلم با این گروه از اولیا و نماینده کلاس برای جریان خوراکی ها کاملا هماهنگ بوده و از اینکه من نتیجه نظر سنجی رو براش فرستادم از کار من ناراحت شده و به تلافی کار من با یک سری از مادرها برعلیه ما توطئه چینی کردند و اینطور بی احترامی نسبت به خانواده ما و اسم پسرمون در کلاس انجام شد؛

خب البته که روز بعد از اینکه لیسک رو بردند سر کلاس،همسرم مدرسه رفت و هم با مدیر و هم معلم صحبت کرد مدیر که خودش رو به بی اطلاعی زده بود اما معلم گفته بوده توی عمل انجام شده قرارش دادن و مادری که لیسک رو برده بوده سر کلاس با اصرار این کار رو انجام داده اما خب به طور قطع درست نمیگفت چون اختیار کلاس دست اون معلم هست و همونطور که به ما اجازه بردن گل رو نداد نباید اجازه بردن لیسک رو هم میداد یعنی به ظاهر همه چی کاملا هماهنگ شده و برنامه ریزی شده انجام شده بود، 

خلاصه اینکه بعد این جریانات برای اینکه دل ما رو هم به ظاهر بدست بیارن جلسه اولیا و مربیان گذاشتند و نماینده کلاس و مادری که لیسک برده بود سر کلاس از ما به ظاهر عذر خواهی کردند؛

گروه تلگرام قبلی رو ما تعطیل کردیم اما متوجه شدیم گروه جدیدی زدند که دیگه خانواده ما رو عضو اون گروه نمیکنند وهمچنان خانم معلم ساپورتشون میکنه و خوراکی و غذا میبرن سرکلاس، 

و خانواده ما که حرف درست و حق رو زدیم تنها مونده تو کلاس و در گروه تلگرام هم نیستیم، 

معلم و مدیر هم کاملا باهاشون همراهی و هماهنگی میکنند و وقتی که خانواده ما با مدیر یا معلم صحبت میکنه به ظاهر باصحبت کردن ما رو راضی نگه میدارند اما در عمل با گروه تلگرام هماهنگ هستند؛ به عنوان یک مادر واقعا سر این توطئه و بی احترامی دلم شکسته.

خواستیم مدرسه پسرم عوض کنیم که بعدش بریم آموزش و پرورش و شکایت کنیم،این موقع سال مدرسه مناسب پیدا نشد؛ 

فعلا اینطور در نظر گرفتیم که تا پایان مدارس سکوت کنیم اگر بتونیم سال بعد مدرسه بهتر پسرم رو ثبت نام کنیم بعدش بریم آموزش و پرورش و از معلم شکایت کنیم. ممنون میشم راهنماییم کنید چون خیلی ناراحتم و از توهین هایی که کردند دلگیر و دلشکسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اموزش پرورشم برین شکایت کنین فایده نداره مدارس غیرانتفاعی معلماشون رسمی نیستن در نتیجه اموزش و پرورش کاری نمیتونه کنه

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔

والا متوجه نشدم چه بی احترامی شد. چرا شما مخالف بنامه هاشون بودید؟ بعد جشن اسم به حرف اول اسم هست و چیزی میبرن که اولش اون حرف باشه. گل خب اولش گ هست 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
نیاز به عوض کردن مدرسه نیست بهتره برید اموزش پرورش شکایت کنید 

شکایتم کنن سال بعد بدتر اذیتشون میکنن . بخاطر روحیه بچه ت هم شده سال بعد جابجاش کن . چون این عوضیا همه پشت هم دیگه ن . معلم گدا گشنه خاک برسر . بگو مگه نخورده ای ک  اویزون غذای اولیا موندی

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

چرا مخالف فرنی بودید؟ خوراکی بدیه مگه؟! 🙈

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اموزش پرورشم برین شکایت کنین فایده نداره مدارس غیرانتفاعی معلماشون رسمی نیستن در نتیجه اموزش و پرورش ...

حالا مدارس دولتی مگه اموزش پرورش چه میکنه....

این سیستم هیچ وقت پشت معلمش ذو خالی نمیکنه طرف اولیا بگیره  مگر موارد خیلی خاص که موضوع مهم و عمیق باشه

این چیزای ساده رو اصلا اهمیت نمیده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

سلام من متوجه نشدم چرا شما ناراحت شدین

چه اشکالی  داره که مثلاً فرنی ببرن برای بچه ها؟

من مربی پیش دبستانی بودم هر وقت این برنامه رو داشتیم بچه ها خیلی خوشحال میشدن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

عزیزم به نظر من اگر مدرسه و محیط و معلم های مدرسه خوب هستن،، به خاطر این مسائل مدرسه رو تغییر نده،چون ممکنه در مدرسه ی دیگه مشکلات دیگه هم وجود داشته باشه و اینکه برید آموزش و پرورش از چی شکایت کنید اینکه خانواده ها منو در گروه تلگرام راه ندادن؟! یا به جای ما یکی دیگه جایزه برده سر کلاس؟ معذرت میخوام اما به نظر شما اداره به این مسائل اهمیت میده؟