2777
2789

پسرم ۱۶ کیلو هست از ساعت ۴ استفراغش شروع شد و همراه اسهال. الان بهش ۵ سی سی اندانسترون دادم بعد یه ثانیه بالا آورد. مجبور شدم ۳ سی سی دیگه بهش بدم. الان خوابیده بنظرتون اون ۳ سی سی کافی بوده براش. چکار کنم الان 

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

۱۶کیلویعنی چندساله

یادم رفته

بالای۳سال من سریع کمی نوشابه سیاه میدادم بچه هام

سنجدهم عالیه باکمی شیریاماست بدی بخوره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
۱۶کیلویعنی چندساله یادم رفته بالای۳سال من سریع کمی نوشابه سیاه میدادم بچه هام سنجدهم عالیه باکمی ...

۶ سال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶ سال

ببین من نوشابه کوکاکولامیدادم بچه هام

بالامیاووردن خوب میشدن

میتونی هم سنجدبدی بده بخوره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اتفاقاً مواد پرشکر در این مواقع اصلا مناسب نیست مثل نوشابه ، لیموناد ، شیرینیجات 

نظرمنه وبرای بچه هام امتحان کردم

توهم نظرت روبه اسی بده من دخالت نمیکنم

خب؟!

ببین من نوشابه کوکاکولامیدادم بچه هام بالامیاووردن خوب میشدن میتونی هم سنجدبدی بده بخوره

اخه این ویروسه فک کنم. مسمومیت نیست که نوشابه بدم

ببردکتراسی جان

نظروتجربه ام روگفتم

بقیه هم میگن

بعدتویی که بایدتصمیم بگیری

ببردکتراسی جان نظروتجربه ام روگفتم بقیه هم میگن بعدتویی که بایدتصمیم بگیری

دستت درد نکنه عزیزم. چشم حتما ممنون از راهنمایت

من قصد بدی نداشتم...طی این چندسال سابقه کار و چیزی که درس خوندم درمورش رو گفتم 

خوب میشه بگین چکار کنم؟؟ پرستار هستین؟؟ شربت اندانسترون زیاد بهش ندادم؟؟

ببین اگر فرزندتون تب شدید دارن و دارن وزن کم میکنن

و همیشه دل درد داره و تشنگی و سیراب نشدنش و دست‌شویی مکرر خدای نکرده دیدن خون توی مدفوع حتما باید به پزشک مراجعه کنین

ببین اگر فرزندتون تب شدید دارن و دارن وزن کم میکنن و همیشه دل درد داره و تشنگی و سیراب نشدنش و دست‌ ...

نه میگم که الان اینجور شد تو خواب بیدار شد چندبار استفراغ و اسهال شد

من قصد بدی نداشتم...طی این چندسال سابقه کار و چیزی که درس خوندم درمورش رو گفتم 

منم بچه ام میخوره

نگفتم به بچه اش بده

تجربه ام روگفتم

توی پیاده روی اربعین بخاطرگرمی هواوگاهی غذایی که نمیسازه

خودشون میگن اول نوشابه سیاه بخورید

اکثراهم خوب میشن

ازپارسال نوشابه سیاه هم بودجزءنذری ها

شماهم جبهه کتابهارونگیر

شایدیه روزی به دردت خورد

منم الحمدالله باسوادم

خواهرم هم پزشکن

خوب میشه بگین چکار کنم؟؟ پرستار هستین؟؟ شربت اندانسترون زیاد بهش ندادم؟؟

هر ۸ ساعت داده میشه ۴ سیسی

گاهی اوقات دکتر تجویز میکنه بیشتر از ۸ ساعت باشه بین ۸ تا ۱۰ ساعت 

اگر اون دارو قبل از جذب شدن با استفراغ بچه دفع شده باشه کافیه