2777
2789

ی خانم تقریبا ۵۰ ساله همینکه وارد شدم و لباسم و عوض کردم نشستم دیدم نشسته بهم لبخند میزنه بعد ک بلند شدم گفت بیا پیشم رفتم پیشش گفت چهره خیلی واسم اشناست گفتم من بچه اینجا نیستم ک منو دیده باشین من دوست خواهر عروسم و نسبتی نداریم 

دوباره صدام زد گفت میتونم از لباست همینطور ک وایسادی عکس بگیرم؟گفتم نه شرمندم

بعد شمارش رو داد بهم 

گفت پس عگس لباستو واسم ار واتساپ بفرس

😂😂مردم رد دادننن

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد

خواستگار بوده شک‌نکن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب هوای لباس میخواست عکس خودتو بگیره

خودم فهمیدم اینو

بعد شمارشو بهم داد و تاکید داشت همچنان ک یادم نره عکسو بفرستم🤣🤣🤣

هفته ی پیش رفتم یه مغازه یه خانم خیلی آروم بامن حرف میزد نظرخواهی میکرد منم عجله داشتم اما گفتم حالا بذار نظر بدم درمورد لباسا خلاصه آخرش گفت دخترم مجردی😁نگو اونارو گفته که اینو بگه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
این خوبه من ی بار رفام عروسی ی دختری بم گیر داد نگام میکرد گریه میکرد😐همش زل زده بود ب من تهش اومد ...

😂😂😂😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
لگد زدی به بختت🤣

چراااا من ک چیزی نگفتم

حالا عکس لباسو بفرستم؟خیلی تاکید داشتید

بعد فامیل دوستمه

همون دوستم ک عروسی دعوتم کرد🤣🤣