2777
2789
امروز نامزدی دختر داییم بود از. یه هفته پیشم خبر داشتیم موقعی که من آماده شدم میگه من نمیام!کار دارم!کلا اخلاقش همینه همیشه باید با گریه برم عروسی .اول گریه منو در میاره اعصابمو داغون میکنه بعد میگه بریم.امروز تو سالندبه زور جلو گریمو گرفتم.اما میخام درشتش کنم منم دیگه نمیخام برم خونه فامیلاش.تا الان هر مراسمشون شده با کله رفتم.دیوونه ام دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنهایی برو.یعد هم خونه فامیلهاش که یک بار باهاش نرفتی میاد دستش
بدترین چیز اینه که وقتی خوابت میاد و چشمات از خواب میسوزنن نتونی بخوابی یه بچه شیطون هی چشمتو با انگشت باز کنه و نذاره بخوابی
منم بوده که جایی دعوت بودن و شوهرم به زور باهام اومده.تولد دوستم دعوت بودم شوهرم گفت نمیام منم گفتم نمیرم.حتی به دوستم زنگ زدم الکی یه چیزی بهش گفتم که نمیتونم بیام حتی دوستم گفت خودم جدا زنگ میزنم به شوهرت و دعوتش میکنم.روز جشن شوهرم گفت میخوای بریم منم بهش گفتم حوصله ندارم که برم دیدم لباس پوشید گفت اماده شو.
درکت میکنم منم شوهرم بعضی وقتها ناز میکنه و من حرص میخورم
بدترین چیز اینه که وقتی خوابت میاد و چشمات از خواب میسوزنن نتونی بخوابی یه بچه شیطون هی چشمتو با انگشت باز کنه و نذاره بخوابی
2810