2777
2789
عنوان

الاناست بیان ( جلسه ۴ خواستگاری)

265 بازدید | 13 پست

قراربود فردا بله برون باشه اما سر مهریه همچی بهم خورد

دعا کنین اگر واقعا به صلاح و خیره جور شه اگرم نیست تموم شه بره

خداکنه چونه نزنن دیگههه

مهریه تو ایران مگه گرفتنیه والا کشکه همش 

ده ماه یک سکه با بدبختی اگه بدن

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب خواستگاریم سره مهریه در عرض دو دقیقه به توافق رسیدیم

بابام کلا موافق مهریه زیاد نیست 

پدرشوهرم گفت قانون ۱۱۰ میگه بابامم قبول کرد

وسایل هم فقط سرویس چوب گفتیم اونا هم قبول کردن و تمام 

خدایی اگ دوسش داری و طرف با ارزشه جفتتون کوتاه بیاین

خیلی پایین میگفتن در شان نبود تعداد مهریه ۱۴ تا چیه یچیزاییو کوتاه بیای مجبوری تا آخر عمر کوتاه بیای

من تاپیکا قبلتو خوندم گفته بودی رسم دارن مهریه رو توی زندگی میدن. خوب عزیزم الان ماکه200تاییم وقتی مهریمونو نمیدن چه گلی به سرمون شده که شما سرمهریه چونه میزنین؟ خدا اونروزو نده که به طلاق برسه اما اگر برسه باید از مهرمونم بگذریم که بچه هامونو ازمون نگیرن! اگه واقعا توی زندگی مهریه رو میدن من بودم چونه نمیزدم همونو قبول میکردم چندتا تیکه هم که گفتن میگیرن انصافا سکه خیلی گرون شده میشه به اقایون حق داد که سر مهریه کوتاه نیان

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
من تاپیکا قبلتو خوندم گفته بودی رسم دارن مهریه رو توی زندگی میدن. خوب عزیزم الان ماکه200تاییم وقتی م ...

فیلمشونه چیو میدن چه تضمینی بدن بعد زندگی کدوم مردی دیگه یادش میفته سکه مهریه تسویه کنه

نمیدونم والا بحث تعداد نیست بحث ارزش گذاریه 

کلا دل چرکینی پیش اومد که نباید میومد 

میگم دیگ جفتتون کوتاه بیاین ینی اگ شمام فضایی میگین کم کنین اونام بیشتر کنن

ما ۱۱۴ تا گفتیم یکساعت تمام چونه میزدن فقط انگار معاملات ملکی بود تعداد معقول گفتیم

فیلمشونه چیو میدن چه تضمینی بدن بعد زندگی کدوم مردی دیگه یادش میفته سکه مهریه تسویه کنه نمیدونم وال ...

میتونی داخل سند ازدواج قید کنین که قبول کردن در طول زندگی مهرو بدن مثلا سالی یه سکه بنویسین بعدش همون برات سند میشه که نمیتونن زیرش بزنن.

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...