2777
2789
عنوان

اگه کسی در مورد کری ناگهانی چیزی میدونه کمکم کنه دارم دیوانه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 22 پست
گفت مشخص نمیشه ۳۰ درصد ممکنه شنوایی برگرده ۳۰ درصد ممکنه بهتر بشه ۳۰ درصدم ممکنه تغییری نکنه ای ...

خدا کمکت کنه. خیلی سخته. کاش آدم خودش مریض بشه بچه‌ش نشه😢

ان‌شاءالله کامل خوب میشه به حق امام زمان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=329448080]توروخدا دعاش کنید حداقل ۸۰ درصد شنوایی داشته باشه آخه خیلی کوچک هست  دنیا برام تیره و تار شده 

شاید بهم بخندی ولی در کنار دوا و درمون

به اندازه ی یه قاشق غذا خوری روغن زیتون اصل ( اصل باشه ها ، با روغن مایع قاطی نداشته باشه ) آیه الکرسی بخون " فقط آیه ی ۲۵۵ سوره ی بقره " نزدیک دهان باشه تا نفس بهش بخوره و بعد با قطره چکان یه قطره بچکون به گوش چپش ، خواستی به یه قطره هم بخون بچکون گوش راستش ( اون‌ روز در ایام  قمر در عقرب " ایام نحس " نباشه 

گفت مشخص نمیشه ۳۰ درصد ممکنه شنوایی برگرده ۳۰ درصد ممکنه بهتر بشه ۳۰ درصدم ممکنه تغییری نکنه ای ...

هر روز هم بهش یه استکان یا یه لیوان آب سیب بده ( سیب سفت و خوشمزه باشه ) 

نخود آب بمز بخوره ( تو گوگل هست مثل آبگوشت گوسفندیه فقط سیب زمینی نداره نخود و پیاز هم ۵ برابر میشه (نخود حدااقل ۱۲ ساعت خیس بخوره 

بهش روزی دوبار هم گفته مولتی ویتامین بدم خودم امگا ۳ هم میدم غذاهای مقوی میپذم پشت گوشش را با روغ ...

سلام عزیزم تایپک چن سال پیش تو دیدم کلیه هایی جنینتون 4mm بوده

بعد ب دنیا اومد چیشد خوب شد یا چیکار کردین؟

من پسر اولم مشکل داشت کلیه هاش عمل شد الان پسر دومم عامله ام تو 26هفته کلیه اش 4mmبوده خیلی میترسم بزرگتر ش بدتر نشه کلیه عاش برای شما چی شد خاهش میکنم دیدی جوابمو بده خیلی نگرانم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
توروخدا دعاش کنید حداقل ۸۰ درصد شنوایی داشته باشه آخه خیلی کوچک هست  دنیا برام تیره و تار شده ...

سلام عزیزم یه جا تاپیک زده بودید برای اتساع کلیه جنین الان جنین منم داره میخواستم ببینم قطر لگنچه کلیه هاشو چند بود تو هفته های آخر بارداری