2777
2789
عنوان

توروخدا سرزنشم نکنید اصن دست خودم نیست😑

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا نگو اینجوری  من دست خودم نیست این حسی ک دارم

انشالله سالم بدنیا بیاد فقط ناراحت شدم که وقتی فهمیدی دختره ناراحت شدی انگار دختر چیزیه ک اگه بچه اول باشه کفره ب خدا من برادر بزرگتر دارم راضی نیستم بهتر بچه اول دختره دیگه برادر بزرگتر نمیگه اینو بکن حق نداری اونو بکنی و ازاده این کارت ناشکریه عزیزم من پسر خاله هام سه پسرن دختر ندارن انگار جهنمه خونشون ناشکریه ب نعمت خدا ناشکری کنی خدا ازت میگیرتش دیدم ک میگم 

کوردم
ادم کلا زیاده خواهه،درست میشه انشالا زیاد مسئله پسر دار شدنو توی ذهنت پر و بال تده

انقد من بیشعورم ک ب دنیا اومدن این بچه اصن فک نمیکنم همش دارم تو ذهنم نقشه میکشم برا بچه بعدی ک پسر بشه🥹🥹

خیلی این افکارم اذیتم میکنه و خودمو سرزنش میکنم😭

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
انشالله سالم بدنیا بیاد فقط ناراحت شدم که وقتی فهمیدی دختره ناراحت شدی انگار دختر چیزیه ک اگه بچه او ...

میدونم وای میدونم ک ناشکریه 

دعا کنید خدا منو ببخشه نگیرش ازم وگرنه میمیرم از عذاب وجدان

انقد من بیشعورم ک ب دنیا اومدن این بچه اصن فک نمیکنم همش دارم تو ذهنم نقشه میکشم برا بچه بعدی ک پسر ...

درست نیست دبگه این کار

برو سیو اینستاتو پاک کن

چیزاب دخترونه بخر

کلیپای دختر بچه ببین

قران بخون دعا کن برای بچه ای که تو شکمته

ذهنتو منحرف کن

درست نیست دبگه این کار برو سیو اینستاتو پاک کن چیزاب دخترونه بخر کلیپای دختر بچه ببین قران بخون ...

دیروز رفتم برا اینک برا خودم دلخوش بشم بهش 

عروسک بگیرم براش ولی اصلا حوصلم نشد تو مغازه بمونم انگار هیچ چیزیش جالب نبود برام .

هیچ وقت فک نمیکردم بچم دختر باشه اینجور بشم 

این حالات برا خودمم عجیبه😭

میدونم وای میدونم ک ناشکریه  دعا کنید خدا منو ببخشه نگیرش ازم وگرنه میمیرم از عذاب وجدان

میدونی من داییم وقتی فهمید زنش حاملس هی دنبال اسم پسربود وقتی فهمید دختره دنیا رو سرش خراب شد خب چون ناشکری کرده بود خدا بش بچه دیگه ای نداد در حالی ک داییم و زنش ۳۵سالشونه جونن ولی دکتر گفته بود دیگه بچه دار نمیشین داییم ب دختر راضی نبود واسه هنین خدا یکی دیگه بهشون نداد واسه همین میگم ناشکری نکن

کوردم
میدونی من داییم وقتی فهمید زنش حاملس هی دنبال اسم پسربود وقتی فهمید دختره دنیا رو سرش خراب شد خب چون ...

میدونم خودمم خیلی از این موردا دیدم ولی آدم نمیشه کنترل احساساتم دست خودم نیست

داغی نمیفهمی  خدا میخوادت دختر بت داده اونم اولی

میشه درخواست منو قبول کنین 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

میدونم خودمم خیلی از این موردا دیدم ولی آدم نمیشه کنترل احساساتم دست خودم نیست

ولی دخترت خیلی گناه داره مامانش بش حسی نداره:) 💔بیچاره هنوز ب دنیا نیومده

کوردم

خوشبحالت بچت دختره

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
ولی دخترت خیلی گناه داره مامانش بش حسی نداره:) 💔بیچاره هنوز ب دنیا نیومده

میدونم 😐

ولی نمیدونم چکنم