2777
2789
عنوان

من میخوام برم پیش دبستانیییییییییییی .. هورااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11404 بازدید | 124 پست
من میخوام پسرمو تو مهد پیش دبستانی ثبت نام کنم چون مدرسه غیر انتفاعی بهمون یکم دوره یعنی مهد خوب نیست حتما باید مدرسه برن؟ چیکار کنم منو راهنمایی کنید لطفا؟ راستی میگن پیش دبستانی اجباری نیست درسته؟ بعد مدارس دولتی به خاطر کلاس ششم امسال پیش دبستانی ندارن درسته؟
تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت زوووووووو...تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااااام مارجا
خوبی جه عجب بهم رسیدیم یه جای نی نی سایت
اسم دخترش رو کذاشت سارینا بسر تو یا بسر من باید برن بکیرنش وکرنه رو دست مامانش میمونه !!!!
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
سلاااااام مارجا
خوبی جه عجب بهم رسیدیم یه جای نی نی سایت
اسم دخترش رو کذاشت سارینا بسر تو یا بسر من باید برن بکیرنش وکرنه رو دست مامانش میمونه !!!!
پری جون مدیر مدرسه بهم پیشنهاد داد ولی من موافقت نکردم آخه نگران شدم نکنه بهش فشار بیاد و از درس زده بشه..... فکر کنم برای بچه ای خوب باشه که خانواده از قبل تصمیم گرفته باشن و پیشدبستانی رو هم زودتر بچه بگذرونه.... البته همونطور که میدونی پسرا خیلی شیطونتر و بازیگوش هستن . ترجیح دادم ریسک نکنم!
آره عزیزم پسر 6 مهر دنیا اومده.

اگه بعدا خواست میتون جهشی بگذرونه.
شنیا جون به نظرم خوب کاری کردی چه عجله ای واسه گذروندن این مراحل
الان دوستم دخترش هم سن روژینه یعنی 3 ماه فرقشونه ... شناسنامه اش رو بزرگ گرفتن امسال میره پیش .... این بقول تو میشه با برنامه ریزی که پیش رو هم خیلی آروم و به موقع گذرونده نه اینکه یهوی اول سال تصمصم بگیری خیلی کار خوبی کردی عزیززززززززززززززم
میخوام بدونم
1- اندازه کتاب های پیش چه قدره ... بزرگ کوچیک
2- تعدادشون چندتاست
3- خونه میارن یا توی مدرسه میمونه
4-کیف چه مدلی بگیرم .. .خود بچه ها علاقه دارن به این بزرگها و چرخ دارها ... موندم چه مدلی بگیرم !!!!!
5- زنگ تفریحهاشون با کلاس اولی ها و بزرگترها یکی هست ؟؟
6-زنگ بازی هم دارن ... مثل مهد که میبردنشون پارک (مدرسه روژین یه قسمتی داشت مثل پارک بود که قفل و زنجیر بود درش )
7- زنگ قران و این چیزا دارن ؟؟؟

وای چقدر سوال دارم - خلاجتتتتتتتتتتت -
پری جان چیستا نه کمک درسی نه درسیا شو نمی آورد خانه ....................فقط کتابای زبانش که نسبا بزرگ بودن ودفتراشو می آورد اونم نه همیشه ...................ولی یکی از آشناهامون دخترش همه کتاباشو می آورد .............ولی خوب کتاباشون بزرگ نیست فقط بلندن............... کتاباشو برداشتم ولی فکر کنم 3 تا آموزش وپرورشی بود 4 تا کمک درسی دوتا زبان ودوتا دفتر
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
من برای مهدش چرخ دار کوچک گرفتم ولی برا پیش دیگه چرخ دار نگرفتم هم تکراری بود هم با سرویس میرفت
http://tisagol.com/details.aspx?id=1719&pm=20 این کیف پیش دبستانیش بود
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
زنگ تفریحشون هم جدا بود ولی کلا مدرسشون 50 دانش آموز بیشتر نبود دوت پیش یه اول یه چهارم
پس اگه اینجوریه از مدرسه سوال کنیم بعد کیف بخریم.... من میخواستم کیف مهدشو امسال ببره سال دیگه براش کیف بخرم... از این چرخدارا دوست داره ولی عمرا براش بگیرم آخه میخوام پیاده بیارمش خونه اونجوری کتف آدم از جا در میاد که....
درباره زنگ تفریحشون با کلاسهای بالاتر نیست وقتی اونا میرن سر کلاس زنگ تفریحشون شروع میشه... فوتبال دستی هم دارن به من میگه مامان برو باهاشون صحبت کن 1 میز بیلیارد هم بزارن آخه من دوست دارم!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی اینا تصور نمیکنن ما چجوری مدرسه میرفتیم.... هرچی به زمان بابا و مامانامون خندیدیم خدا تو کاسمون گذاشت تحویل بگیریم:)))))))))))))))))))))
آره دیگه قرآن اینا هم بود ...............تقریبا دوهفته یبار یا هفتهای یبار هم سینما پارک موزه..............میبردن
ولی وسیله بازی واسباب بازی یا جایی که بشنینن رو زمین مثل مهد نداشتن
منم امسال فعلا کیف نمگیرم تا کتاب بدن شایدم مال پارسالشو رو ببر ه دلم خوش....حتما هم میبره