2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مربوط درس بوده؟ 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
2805

دوست عزیزم قبلاً با هم صحبت کردیم، افکار مربوط به مرگ و ترس از دست دادن در کودکان هشت،نه ساله به اوج می رسد، شما بایستی متناسب با سن کودکتون با کمال آرامش و لبخند به سوالاتش پاسخ دهید...گاهی از او بپرسید تو چی فکر می کنی؟ می تونید بگید خب تو چقدر با معاون موافقی؟ همراه او باشید...نقاشی بسیار کمک کننده خواهد بود...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
واقعا تاپیک جدید زدم عاجزم

با بچتون صحبت کنین
سعی کنین ذهنشو از این ماجرا دور کنین
بهش اطمینان بدین که مرگ اصلا به خودش و شما نزدیک نیست
قراره 120 سال پیش هم زندگی کنین
از برنامه ها بگین
با بچه 9 ساله نباید مثل بچه 17 ساله حرف زد
نگین فقط خدا میدونه و اینا
فعلا مطمدنش کنین که مرگ اصلا بهش نزدیک نیست..نه خودش نه شما

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

و نیز به او اطمینان دهید که مامان و بابا نمیشه کنارت هستن، ما همیشه زنده این و قراره بزرگ شدی تو عروسیت برقصیم و شادی کنیم و....همیشه هستیم...نگران نباشید طبیعی ست...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
2810