2777
2789
عنوان

خانمایی ک ۳۱هفته باردارن لطفا بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سزارینی؟

نه گلم من طبیعیم سر پسر اولم 38هفته و 4روز زایمان کردم 

دردا نمیومد رفتم دکتر تحریک کرد دیگ همون شبش دردم گرفت فردا رفتم بیمارستان بستری شدم زایمان کردم بچمم کامل کامل بود دستگاهم نرفت

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
از 30هفته میچرخه ولی تا اون لحظه  زایمان چزخش ادامه ذاره  باور نمیکنی ولی من با ترس عطسه ...

بچه چندمه عزیزم ؟من بارداری اولم اینجور نبودم اصلا انگارنه انگار باردار بودم الان عوض همه اونا دراومد همش درد درد

هنوز زایمان نکردی  خب بچه ک کامله چرا عذاب میدی خودتو 😢من از خدامه 38هفته کامل بشم و برم زایم ...

درد زایمان ندارم.دو سانت دهانه رحمم بازه تا دوازدهم وقت داده بهم.بعضی وقتا انقد سختم میشه میگم کاش میمردم

نه گلم من طبیعیم سر پسر اولم 38هفته و 4روز زایمان کردم  دردا نمیومد رفتم دکتر تحریک کرد دیگ هم ...

چ خوب من ۴۰هغته بودم درد نداشتم بستریم کردن با آمپول فشار زایمان کردم..تهرانی کدوم بیمارستان میری عزیزم

بچه چندمه عزیزم ؟من بارداری اولم اینجور نبودم اصلا انگارنه انگار باردار بودم الان عوض همه اونا دراوم ...

ددومیه گلم دوتاشم ی جنسه پسر بود همین یکیم پسره 

اره منم نداشتم  

اخه مامانم میگ قوت اولی رو نداری میگ همیشه همینطوره حتی اگ سومی هم بخای و زود بخای دست بکار بشی اوضاع همینه 

اخه من پسرمو تازه از جیش میگرفتم ک این یکی رو باردار شدم کلا 3سال تفاوتشونه 

چ خوب من ۴۰هغته بودم درد نداشتم بستریم کردن با آمپول فشار زایمان کردم..تهرانی کدوم بیمارستان میری عز ...

نه من به 40هفته نرسید خداروشکر دیگ داشتم میمیرم 

نه تهران نیسم گلم 

من مامای خصوصی گرفتم 

وای الان ک‌خوندم کامنتا فهمیدم تنها نیستم،منم دارم مبمیرم از واژن درد نمیتونم درست راه برم خیلی اذیتم خسته شدم بخدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️
درد زایمان ندارم.دو سانت دهانه رحمم بازه تا دوازدهم وقت داده بهم.بعضی وقتا انقد سختم میشه میگم کاش م ...

پیاده روی کن هرچی پیاده روی ورزش نکنی تو زایشگاه اذیتت میکنن 

توپ داری بشین رو توپ یوگا برو دیگ بچتم کامله دردا بیاد طوری نیس زودی میری بیمارستان  راحت میشی 

معاینه نشدی؟ 

وای الان ک‌خوندم کامنتا فهمیدم تنها نیستم،منم دارم مبمیرم از واژن درد نمیتونم درست راه برم خیلی اذیت ...

عزیزم  شماهفته چندی منم ب این درد دچارم اونم از پنج ماهگی تا الان ک 37هفتم