2777
2789
عنوان

میخوام‌اینجوری مهمونی بدم 🤣🤣🤣واسه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 59 پست
سلام عزیزم به نظرم مهمونی نگیر راحتتری علی الخصوص میگی خونه اتم کوچیکه

😂😂😂😂 با خاک یکسان کردی که

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
نه عزیزم سه ساله ازدواج‌کردیم چون بچه ندارین همش همه میگن تازه عروسی منم باورم شده

خوشبخت باشی عزیزم..به نظرم بال زشته تو که میخوای هزینه کنی خب جوجه درست کن..با سالاد و مخلفات 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پوستش رو میبینم عذرمیخوام حالم بد میشه  خیلی سلیقه ای هست این غذا

وای اره 

بعد یه سریا تو ته دیگشونم ته دیگ بال میذارن 

برام اصلا قابل هضم نیست

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

به نظرم یه کم ضایع است ‌‌کسی رو نداری کمک ات کنه؟؟یا نمیتونی،واقعا از،ببیرون بخری؟؟یا یه سری غذا از،شب قبل درست کن ..که کارت راحت تره بشه ...و اون روز فقط گرمشون کن ..مثلا اولویه ،دلمه،آش ،کشک بادمجون  ،حتی خیلی ها خورشت شو ن رو از  شب قبل درست میکنن 

خوشبخت باشی عزیزم..به نظرم بال زشته تو که میخوای هزینه کنی خب جوجه درست کن..با سالاد و مخلفات 

سالاد با جوجه؟! 

نه همون گوجه و سیب زمینی ، قارچ ، پیاز و فلفل کبابی کنارش کافیه 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
سلام منظوری نداشتم اخه خودش میگه خونه ام کوچیکه و اینا 

سلام به روی مااااهت😘

ولی خیلی با حال گفتی

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
به نظرم یه کم ضایع است ‌‌کسی رو نداری کمک ات کنه؟؟یا نمیتونی،واقعا از،ببیرون بخری؟؟یا یه سری غذا از، ...

میشه برنج بپزم با جوجه؟؟واقعا مشکلم‌با خورشت هس سیب زمینی سرخ کردن مرغ پختن

میشه برنج بپزم با جوجه؟؟واقعا مشکلم‌با خورشت هس سیب زمینی سرخ کردن مرغ پختن

اره خوبه.

سینه و رون با پلو

من برم جایی بال بزارن جلوم اصن نمی‌خورم آخه بال شد غذا  اونوقت دارن آخر شب میرن هی بال بال میزن ...

بآل بال میزنن و تا خونه میرن 😂😂😂 ولی اسی به نظرم یه قرمه سبزی بذار حتی میتونی اینو روز قبل درست کنی چند تا رون مرغم سوخاری کن کنارش سیب زمینی و گوجه با سالاد و ترشی سفرتم خیلی قشنگ میشه. قبلا چی درست کردی؟ من ماهی یه بار گاهی بیشتر حتی دعوت میکنم دو مدل غذا میذارم تازه بچه کوچیکم دارم

2810