دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو خونمون ادرار میکرد از آدم ها بیشتر و بدتر وای با چه فشار و صدایی هم انجام میداد 🤢😰 میپاچید به در و دیوار همه جا کثافت خالی شد
تو دیوار فروختم به یه پرنده فروش دیگه غلط کنم حیوون خونگی بخرم
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
توعمرم یکبار پرنده نگهداری نکردم توقفس چون معتقدن پرنده باید آزادباشه من خودخواهم که دوست دارم نگهش دارم بچه هامم دیگه اینو درک میکنن و پرنده خونه فامیل میبینن میگن کاردرستی نیست آزادش کن چن سال پیش باغ وحش رفتم واین زبون بسته هاروتوقفسها دیدم حالم بدشد و دیگه باغ وحش نرفتم کاش برای دیدن حیوونا مثل بعضی کشورا حیات وحش آزاد داشتیم وماها داخل قفسهایی روی تریلی حرکت میکردیمو نگاشون میکردیم
منم تازه عردس هلندی فروختم و واقعا راااحت شدم چون همش سر و صدا میکرد اعصابم و داغون کروه بود و وقت رسیدگی و بازی کردن باهاشم نداشتم بخاطر همین عذتب وجدان میکرفتم
آقا بچه بودم یه سری 60 70 جوجه رنگی خریده بودم . شبا اینا سردشون می شد . آمدم خیر سرم جا شونا گرم کنم یه لامپ وصل کردم روی قفس کوچیک روش هم پتو کشیدم . اول غروب این کارو کردم آخر شب رفتم دیدم همه از شدت گرما تلف شدن . خدا از گناهم بگذره .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .