2777
2789

سلام آروم شد بهش تذکر بده اگه گوش داد تشویقش کن و هدیه بخر 

اگه گوش نداد یه مدت محبتتو ازش بگیر حتی دعواش کن شده آروم بزنش 

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جریمه ش کن دو روز موبایل و کامپیوتر رو ازش بگیر

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

تربیت پسر چقدر سخته

خیلی کوچیکه این حرفا رو از کجا یاد گرفته آخه؟تو کوچه میره ؟منعش کن نذار بره و حساسیت نشون ندید که بعنوان اهرم برا حرص دادن استفاده نکنه و با مشاور تربیتی مشورت کنید

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

به تجربه بهم ثابت شده گوشی و تبلت و موبایل اخلاق بچه ها رو بد میکنه و تند میشن . وقتی دوستی کسی باهاشون باشه که حرف های زشت میزنند اینها هم زود یادمیگیرند

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
وای پسر منم همین سنه تو مدرسه چیزای بدی یاد گرفته متاسفانه در مورد قلیون شارژی و این چیزا و چاقو دست ...

خیلی میترسم تو این وضعیت سخت مالی که هر کاری بتونیم براشون میکنیم بعد اینجوری که رفتار کنن تمام بدنم میشه پر از استرس

شدید باهاش برخورد کن

بچه خواهرم اگه حرف بد بزنه باباش فقط با جذبه اسمشو داد میزنه دیگه نمیگه

نزار از الان بی ادب بیاد بالا

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨