2777
2789
عنوان

بارداری و نگرانیاش.....میشه بیاید بچه ها حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 57 پست
من 15 اسفند میشه 18 هفته و دوز  فکر میکنم با هم باشه سن بارداریمون

به تو اونموقع دکترت گفته 

این دکترمم به من استرس میده البته قراره یه جای خوب برم سونوگرافی که خود دکترم معرفی کرده مرکز دقیقیه 

ولی همش میگم زود نیس منو میخاد ۷ ام بفرسته 

ولی خب تاالان همه چیمو به موقع فرستاده نمیدونم والله 

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گفت احتمالا دختره 

به سلامتی عزیزم 

بچه اولته توام؟

من رفتم گفت احتمالا پسر نمیدونم حالا واقعادرست گفت یا نه همسرمم عاشق پسره ،همش میگم کاش بهش نمیگفتم 🤦اگه اشتباه گفته باشه چی 

به تو اونموقع دکترت گفته  این دکترمم به من استرس میده البته قراره یه جای خوب برم سونوگرافی که ...

منم دکتر گفت 18 تا 20 هفته برو اونجا که واسه ان تی رفتم خودش حساب کرد گفت 15 اسفند بیا واسه انومالی نوبت زد منم گفتم بهتر دیگه پیگیری نمیخواد نوبت دارم

چقدر خوشحال شدم شما هم الان تو موقعیت من هستید حس خیلی جالبیه

اره خیلی برامنم جالب بود ادم با یکی مثل خودش صحبت میکنه انگار استرسش کمتر میشه 

به سلامتی عزیزم  بچه اولته توام؟ من رفتم گفت احتمالا پسر نمیدونم حالا واقعادرست گفت یا نه همس ...

سلامت باشید عزیزم 

بله منم بچه اوله 

شوهر منم عاشق پسره اولش کفتم دو روز تو لک بود حالا گفتم آنومالی گفت چجوری بهش بگم 

منم دکتر گفت 18 تا 20 هفته برو اونجا که واسه ان تی رفتم خودش حساب کرد گفت 15 اسفند بیا واسه انومالی ...

خوش به حالت 

حالا هی من نگرانم نرم بگن زوده و مشخص نیس و فلان 😕امیدوارم همه جای نی نی معلوم باشه چون تو انومالی فک کنم همه جاشو چک میکنن😍 

البته حالا میدونی من هروقتم. رفتم سونو هم قلب هم انتی همیشه سن حاملگی رو برام دوسه روز بیشتر زده ،نمیدونم چون رشد بچه خوبه یا چی ،حالا امیدوارم این دفعه ام اونجوری باشه به سلامتی انجام بشه 

برا توام امیدوارم همه کارات به سلامتی انجام بشه عزیزم

خواهش میکنم عزیزم. خدا نکنه گلم. زنده باشی.  اگه دلت برای نی نی تنگ شده برو بهداشت بگو می‌خوام ...

ممنون عزیزممم چشم ❤️❤️❤️❤️❤️

سلامت باشید عزیزم  بله منم بچه اوله  شوهر منم عاشق پسره اولش کفتم دو روز تو لک بود حالا ...

🤭حالا باز یکم آماده اش کردی 

حالا برا شوهر من زیاد فرقی نمیکرددد ولی خب چون گفتم احتمال پسردادن خیلی امیدوارشده  ولی خب ازاولم بهش گفتم احتماله و ممکنه خطا داشته باشه 

حالا دیگه هرچی خدا صلاح بدونه ،سالم باشن فقط🤲🤲

خوش به حالت  حالا هی من نگرانم نرم بگن زوده و مشخص نیس و فلان 😕امیدوارم همه جای نی نی معلوم ب ...

ایشالله که به امید خدا همه چیز خوب پیش بره یکم دلمون آروم بگیره از این همه استرس

منم دقیقا همین طوره از حساب پری دو سه روز جلو تر میزنه میگن رشد بچه خوب بوده که اینجوری میشه 

حالا من یه مشکل دیگه دارم تو ان تی یه ساک بارداری دیگه هم دیده شده وای میگفت خالیه نشونم داد نمیدونم جریان اون چیه