2777
2789

خانوما الان چهار ماهو تموم کردم ولی هیچی از نی نی حس نمیکنم قراره یه هفته دیگه برم انومالی ولی خیلی استرس دارم نمیدونم چرا اینجوری شدم مدام فکرای بد میاد تو سرم  بیخودی گریه میکنم 😩اصلا روحیه ام یه مدته خوب نیس 

اخه هیچ حسی ام ندارم همش میگم نکنه بچه چیزیش شده باشه 

شمام تو این ماه هیچ حسی نداشتید؟(تنها علامتی که دارم همون حساس و سنگین بودن سینه هامه که ازاول بارداری باهام بوده و یکمم وقتی رو کمر میخوابم یکم زیر دلم حس کشیدگی دارم)

راستی جفتمم تو انتی قدامی بوده بچه اولمم هست یعنی از کی حرکتای نی نی رو میفهمم؟

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

منم دقیقا مث شما هستم

اما وقتی صبح پا میشم ویار دارم خیلی خوشحالم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
منم دقیقا مث شما هستم اما وقتی صبح پا میشم ویار دارم خیلی خوشحالم

منم یه مقدار کم حالت تهوع هنوز باهام هست 

ولی اینکه هیچ خبری ندارم نی نی حالش چطوره بهمم میریزه 

این وقت انومالی ام نمیرسه خیالم راحت شه خیلی نگرانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک تا ۶ ماه اصلا حسش نکردم تکون‌نمیخورد

همش حس میکردم فلجه عقب موندس😂😂😂

همش‌میگفتم‌این بچه نیست کیسته فلان و بهمانه

ولی بدون حاملگی اونقدرا هم عجیی و غریب نیست 

چنان خودشو بزرگ کنه شکل بگیزه خوشگل بشه ک تعجب کنی

تازه شبا خاب میدیدم لب اش شکریه صورتش کجه🥲😂😂😂

منم یه مقدار کم حالت تهوع هنوز باهام هست  ولی اینکه هیچ خبری ندارم نی نی حالش چطوره بهمم میریز ...

اوو بچه اول رو شاید تا ۵ و ۶ ماهگی تکون نخوره مشینی مثل من هی فکر و خیال کنی😁 جفت قدامی ک بدترش میکنه

من ک تا ۶ ماه اصلا حسش نکردم تکون‌نمیخورد همش حس میکردم فلجه عقب موندس😂😂😂 همش‌میگفتم‌این بچه نی ...

وای🤦😂

من فقط دلم میخاد زودتر انومالی برسه برم ببینم حالش خوبه یانه لعنتی روزا نمیگذره 

هرروز اندازه یه سال داره میگذره برام 

اوو بچه اول رو شاید تا ۵ و ۶ ماهگی تکون نخوره مشینی مثل من هی فکر و خیال کنی😁 جفت قدامی ک بدترش میک ...

اره میبینی شانس منو بااین جفت فک کنم حالا حالا ها متوجه نشم چیزی 

که این خودش نکرانیا و استرسمو بیشتر میکنه 

از یه طرفم خب اینجوریه روحیه ام برا بچه ضرر داره😔

وای🤦😂 من فقط دلم میخاد زودتر انومالی برسه برم ببینم حالش خوبه یانه لعنتی روزا نمیگذره  هررو ...

همون اولاش سحته منم ی برنامه گهواره نصب کرده بودم هفته شمارس مسکرد برام اینقد نگاش کزدم س چهارماه اول فک کنم چشام ضعیف شدن😂😂😂

من شکمم تخت تخت اصلا همش میگفتم ازمایش الکی مثیت شد برم سونو

سونو رفتم گفتم الکی میگه بچه نیست سونو دوم رفتم گفتم این دیگه رشد نکرد😄😂😂😂 تا الان ک ۲ کیلو نیم شده صورتشم هفته پیش قشنگ شونو نشونم داد ولی بازم فکر و خیال بد میکنم

عزیزم هیچ کسی به این زودی نی نی را حس نمیکنه

نگران نباش 

بیست و دو هفته حس می‌کنی و لگد ها را متوجه میشی

بعد این استرس و نگرانی ها طبیعی هست همه دارن اما اگر دیدی خیلی گریه می‌کنی و زندگی داره مختل میشه برات برو روانپزشک 

از این دوران لذت ببر من الان نی نیم به دنیا اومده دلم برای بارداری تنگ شده

خودت را تا میتونی برای شوهرت لوس کن😍

همون اولاش سحته منم ی برنامه گهواره نصب کرده بودم هفته شمارس مسکرد برام اینقد نگاش کزدم س چهارماه او ...

اخ عزیزم الان چندماهته؟

منم الان هیچییییی شکم ندارم تازه لاغرترازقبلم شدم تعحب میکنم چرا اصن شکم ندارم 😑

اخ عزیزم الان چندماهته؟ منم الان هیچییییی شکم ندارم تازه لاغرترازقبلم شدم تعحب میکنم چرا اصن شکم ند ...

من تو ماه ۹ هستم هنوز استرس دارم

شکمم تخت تخت تخت لاغر تر شدم از قبل 

ولی مطمعنم‌نینی اگ طبیعس بیاد ۳۷۰۰ میشه

و اینکه اصلا خودتو نگران وزنش نکنی شکم ربطی ب وزن نداره

عزیز دلم طبیعیه این استرس ها زیاد بهش فکر نکن 

منم قدامی از هفته ۲۱ فهمیدم 

شما هنوز زوده برای حس کردن حرکاتش 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
عزیزم هیچ کسی به این زودی نی نی را حس نمیکنه نگران نباش  بیست و دو هفته حس می‌کنی و لگد ها را ...

مرسی عزیزم بابت دلگرمی که دادی 

چشم 🤭