2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی دوست دارم...یک دختر هم دارم...ولی دوست داشتم یجوری بچرو میگرفتم ک جز خودم و همسرم هیچکس متوجه نمیشد ک از بهزیستی گرفتیم....ولی حیف نمیشه..با مادرشوهرم همسایه ایم
دوووووس دارم زندگیرو
من به دختر یکسال و نیمه دارم دلم میخواد دخترم که مثلا دوسال ، دو و نیم سالش شد یک پسر که زیر دو سال یا دوسا باشه به فرزندی بگیرم . نمیخوام بزرگتر از دخترم باشه چون تجربه بچه بزرگتر رو ندارم و میترسم به هر دوشون آسیب روحی بزنم اما خب بچه کوچیکتر از دخترم باشه به هر حال تجربه دادم و کمکم میکنه. ضمنا من بهزیستی هم رفتم اما بسیار بسیار و فراتر از حد تصور با من بد حرف زدن و نهایتا گفتن یا بچه های بزرگتر مثلا ۶ یا ۷ ساله یا لچه کوچیکتر در حد دو ساله معلول !!! این حرفا که قوانین فلان شده و بهمان و آسون گیر شدن دروغه ..... همه اش روی کاغذه . در عمل که برید بهزیستی میگن ورودی لچه خیلی کم شده چون فروش بچه و نوزاد به تجارت پرسودی تبدیل شده و لچه های سالم و کم سن هم فقط مال خانواده های بی بچه هستن که اونا هم صف طویلی دارن و نوبت به شماها نمیرسه!!
خیلی دوست دارم دو تا دختر دارم خودم و اگر خدا بخواد دوست دارم دو تا دختر هم ب فرزند خواندگی قبول کنم ولی فعلا شرایط مالیشو نداریم ان شاء الله خدا کمکمون کنه کاش بجای درمان ناباروری هر خانواده ی فرزند رو نگهداری میکرد
اگه بچه دار نشم دوست دارم نوزادی رو به فرزند خواندگی قبول کنم فقط نمیدونم بقیه خانواده اونو قبول میکنن یا نه.مردم ممکنه دید خوبی نداشته باشن
دنیاوطن مساز به غیر از وبال نیست/ناگه اجل درآیدو گوید مجال نیست
منم خیلى خیلى دوست دارم به جاى اینکه فرزندى دیگه بیارم فرزندى که احتیاج به یه خانواده داره را دوست دارم براش مادرى کنم و آرزوهاى هر شبش بر اورده کنم
نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

سلام به همگی

میخاستم بگم من خودم تو بهزیستی پرونده دارم و تا حدودی قوانینش رو میدونم.

اول باید بگم خانومی که گفتن یه فرزند غیر همجنس میخام درخواست بدم، درحال حاضر و تا جاییکه من اطلاع دارم، به افرادی که خودشون بچه دارن، فعلا فقط بچه همجنس میدن

دوم اینکه در حال حاضر قانون بهزیستی طوریه که بچه ای که قراره به سرپرستی قبول کنین، حتما باید ازبچه واقعی خودتون از نظر سنی کوچکتر باشه

سوم اینکه باید یکی از زوجین 30سال یا بیشتر سن داشته باشه

چهارم اینکه اولویت با افرادیه که یکی از زوجین تحصیلات مرتبط در زمینه روان شناسی، علوم تربیتی، مددکاری اجتماعیو..دارن

بعدم خب واقعا راست میگن که متاسفانه ناباروری تو کشور ما زیاده و متعاقبا متقاضی زیاده واین قضیه باعث میشه که افرادی که تو فرزندآوری مشکل دارن در اولویت قرار بگیرن.خداییش خودمونو جای اونا بذاریم.تصور این که این مشکل و تحمل عوارض روحی و جسمی و مالی واسه درمان چقد آزارشون داده هم شاید برای ما سخت باشه، اگر بخایم این اولویت رو هم براشون قائل نشیم که دیگه نهایت ظلمه

ان شاءالله همه به هدفشون برسن.اما حتی اگرم بچه ای بهمون تعلق نگیره، خدا که از نیت دلمون که نجات این بچه هاس آگاهه.پس چه فرقی داره که اونا رو به ما بسپارن یا به یه خانواده دیگه.ان شاءالله خدا هیچ بچه ای رو از خانوادش جدا نکنه و این بچه ها هم هرچه زودتر به آغوش خانواده ها برن و سر و سامون بگیرن

2810