2777
2789

آیا نامادری داشتید؟ شاید خودتان یک نامادری باشید. اگر تجربه ای درباره برخورد دیگران با نامادری داشتید یا اینکه خودتان اگر یک نامادری بودید چه احساسی داشتید با ما به اشتراک بگذرید

من خودم خیلی دوست دارم مادر بشم ولی الان 3 ساله که هنوز منتظریم بخدا گفتم اگه میدونی من مادر نمیشم خودت یه بچه نوزاد جلوی راهمون بزار وقتی بهش فکر میکنم دوست ندارم کسی بفهمه من مادر اصلیش نیستم چون شاید دید دیگران از سر ترهم به آدم یا به اون بچه باشه
تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگه من نامادری بودم اون بچه رو خیلی دوست میداشتم درسته که بچه خودمو بیشتر دوست داشتم اما تظاهرمیکردم که به یه اندازه دوسشون دارم
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

• سلام آدم تظاهرنبایدبکنه که بچه ای رودوست داشته باشه آدم بایدواقعابچه رادوست داسته باشه
اعمال مایاکارهای ماوسیله اضراربه غیرنبایدباشه اگه ازمن عملی سرزدکه این عمل من به حقوق دیگران لطمه واردکردمن نمی تونم بگم کارهای من به خودم مربوطه 
 آیا نامادری داشتید؟ شاید خودتان یک نامادری باشید. اگر تجربه ای درباره برخورد دیگران با نامادری ...

مادر من نامادرى داشت. من شاهد فرقى كه بين مادرم و خاله و دايى ناتنى ام گذاشته شده بودم.. از اين كلمه خوشم نمياد. خود كلمه بار منفى داره. نا مادرى. حتى تو زبان انگليسى مادر قانونى و يا مادر خوانده ميگويند. بايد يك كودك رو مورد احترام قرار داد، حتى اگر فرزند خودمون نيست.