2777
2789
سلام.منم دوقلو دارم هشت ساله ..واسه این دوقلوها کلی زحمت کشیدیم و هزینه کردیم چون بچه دار نمیشدیم خلاصه الان بدون هیچ دارو و هزینه ای باز باردارم خیلی ناراحت شدم و گریه کردم ولی نمیشه سقط کرد خدا داده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه اولم بعد از گذشت 4سال از ازدواجم با خواست وبرنامه ریزی خودم خیلی طبیعی باردار شدم دراین 4سال جولوگیریم طبیعی بود از اونجایی که تک دختر بودم دختر می خواستم ولی بچه ام پسر شد بعد از تولد پسرم باز به روش طبیعی جولو گیری کردم چون تجربه اش داشتم فکر می کردم بهترین روش زمانی که پسرم 1ساله شد 1بار پریود شدم وموقع پریود بعدی هنوز عقب ننداخته بودم که خواب دیدم یک پسر دیگه به دنیا آوردم با استرس از خواب بیدار شدم باورم نمیشد حتی خوابش هم وحشتناک بود اما الکی رفتم تست گرفتم با کمال تعجب 2تاخط افتاد با این که هنوز تا موعد پری مونده بود کلی گریه کردم چه گریه ای شوهرم گفت سقط کن ولی من قبول نکردم با این که می دونستم خیلی سخت 1بچه 1ساله و بارداری ولی به جون خریدم زحمت و زجرش تا 3ماه کارم گریه بود زمانی که فهمیدم بچه ام دختره همه چیز عوض شد تازه خوشحال شدم دخترم بعده تولدش کپی خودم بود و خیلی باهوش والان عزیز همه اس خدارو شکر می کنم به خاطر همچین نعمتی من بهش می گم بچه ام خدا خواسته اس😙
دوقلوهام تازه یک سالشون شده بود بعد تولدشون فهمیدم ناخواسته دوباره باردارم جلوگیری داشتیم یک بارم که شک کرده بودم چند ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم اما باز باردار بودم وای اصلا نه شرایط جسمانی نه روحی نه توان نگهداری از دوقلوهامو و یه بچه ی دیگه نداشتم از نظر سلامتی هم برام ضرر داشت شوهرمم به هیچ عنوان قبول نکرد من از نظر احساسی دلم میسوخت 6 هفته و یک روزم قلب داشته عذاب وجدان داشتم اما همون روز با قرص توی خونه سقط کردم الان هر چی جلوتر میرم میفهمم واقعا توانشو نداشتم خدا منو ببخشه

منم دوقلوهام یازده ماهه بودن که فهمیدم ناخواسته باردارم. خودم خییییییییلی ناراحت شدم اما شوهرم نه. آخه با دوقلو واقعا سخت بود. اما همه گفتن هدیه خداس و نباید پس داد. منم نگهش داشتم. دخترم خیلی ماهه،وخیلی آروم. خدا واقعا خودش کمکم کرد. درسته سخته اما شیرین البته این دخترم اصلاً اذیت نمیکنه. خدا رو شکر میکنم که نگهش داشتم.
من ۲ روزه فهمیدم باردارم و هنوز تو هفته سومم. تازه عروسی کردم و واقعا دارم دیوونه میشم. شوهرم میگه هرکاری کنی من پشتتم. خانمایی ک سقط کردین چیکار کردین؟ چ قرصی مصرف کردین؟ نمیخوام سقط کنم دیگه پشیمون شدم ولی هنوزم میخوام راههاشو بدونم.
خدایا خودت یاریم کن 🙏

سقط عمدی خیلی بده خیلی ضرر میبینه اون کسی که اینکار رو کنه چون اون بچه بخاطر سهل انگاری پدر و مادر بوجود اومده 

خوشحال میشم به پیج اینستاگرامم سر بزنید فروش جای ادویه و حبوبات کشویی کم جا galery_viyana1@