2777
2789
سلام گلم.دختر منم دوسه روزه تیک پیدا کرده کزدیک۵سالشه.تیک چشماشه ک محکم پلک میزنه خیلی نگرانشم و اعص ...

سلام خوبین؟ دخترتون خوب شد؟؟؟

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
سلام خوبین؟ دخترتون خوب شد؟؟؟

سلام عزیزم اره شکر خدا خوب شد .اصلا نباید کاری ب کارش داشته باشی من خیلی رو خودم کار کردم و بیخیال شدم بعد یه مدت خودش رفع شد

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اره شکر خدا خوب شد .اصلا نباید کاری ب کارش داشته باشی من خیلی رو خودم کار کردم و بیخیال ش ...

ممنون که جواب دادین

چه مدت طول کشید؟ دکتر و دارو‌ هم دادین؟

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
ممنون که جواب دادین چه مدت طول کشید؟ دکتر و دارو‌ هم دادین؟

یه ۴ تا۵ ماهی طول کشید .کم و زیاد میشد بعضی روزا بهتر بود وقتایی ک خسته بود تشدید میشد .نه عزیزم اصلا دکتر نبردم خودش خوب شد.حتی تولدش بود ولی دیگه اصلا برام مهم نبود هر کی هم میگف چرا چشماشو اینجور میکنه میگفتم بچس خوب میشه .عزیزم رو خودت کار کن اصلا درمانش همین ریلکسی و بی تفاوتی هست.من اوایل کارم گریه بود ولی بعد یه مدت دیگه خودمو زدم ب بیخیالی و دقت کن ب اطرافیانم بگو ک اصلا ب روش نیارن و هیچی نگن بهش.

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
یه ۴ تا۵ ماهی طول کشید .کم و زیاد میشد بعضی روزا بهتر بود وقتایی ک خسته بود تشدید میشد .نه عزیزم اصل ...

ای کاش میدونستی با این جوابی که به من دادی چه حال و انرژی ای بهم دادی. خودت شرایط منو گذروندی ‌‌میدونی من الان تو‌چه حالیم هر روزم گریه اس. هیچی از زندگی ام نمیفهمم . اینکه گفتی دخترت خوب شده بهم امیدواری دادی . انشالله که تنتون سلامت باشه و موفقیتهای دختر گلت رو‌ببینی

یه ۴ تا۵ ماهی طول کشید .کم و زیاد میشد بعضی روزا بهتر بود وقتایی ک خسته بود تشدید میشد .نه عزیزم اصل ...

دلم برای پسرم میسوزه هم نمیزارم تلویزیون ببینه هم‌ گوشی

زمان tv دیدن خیلی بیشتر میزنه

من فکر میکردم دیگه درست نمیشه تا الان که شما گفتی دخترت خوب شده

ای کاش میدونستی با این جوابی که به من دادی چه حال و انرژی ای بهم دادی. خودت شرایط منو گذروندی ‌ ...

قربونت عزیزم.بخدا همه این حرفایی ک میگی رو خودم گذروندم دقیقا موقع تلویزیون بیشتر میشد منم فک میکردم از گوشیه اصلا نمیذاشتم نگاه کنه هر چند واقعا گوشی هم‌میگن بده و بهتره ک کم نگاه کنن .اینقد غصه میخوردم ک نگو و همش ب شوهرم میگفتم اون بنده خداهم بدتر از من شده بود ولی وقتی بیخیال شدم واقعا همه چی بهتر شد.ب خودم گفتم این همه دارن میگن گذراس و بچهاشون خوب شده اصلا تو بچگیای خودمون خیلیا بودن ک تیکای مختلف داشتن حالا خداروشکر بچم سالم غصه چیو بخورم الکی زندگیمونو کوفت خودم کردم.بخدا باورت نمیشه یه بار ب خودم اومدم دیدم خوب شده .عزیزم زندگی خیلی بالا پایین داره اگه قرار باشه اینجور کم بیاریم واقعا کلامون پس معرکس.اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه و خودتو بیخیال بگیر ک بقیه هم هی نخان با حرفاشون اذیتت کنن.ایشالا ک گل پسر شماهم خوب میشه عزیزم مطمئنم .

دلم برای پسرم میسوزه هم نمیزارم تلویزیون ببینه هم‌ گوشی زمان tv دیدن خیلی بیشتر میزنه من فکر میکرد ...

راستی تو نت بزن تیک کودک و ویدیوهاشو ببین یه خانم دکتره شبکه سلامت صحبت کرده اینقد آروم میکنه ادمو ک نگووو حتما نگاش کن.

سلام خواهش میکنم جواب منو بدید میدونم این تاپیک مال خیلی وقت میشه بچم از یه سگ ترسید ودائم آه میکشه ...

عروسک سگ براش بخر و داستانهاییکه ترسش بریزه بهش بگو شبهاحتماپشتش ماساژ بده

من سه تا بچه دارم . اولی و دومی پسر . سومی دختر . بچه ی اول و سومی هر دو تا تیک عصبی داشتن. خیلی روزای وحشتناکی را گذروندم. از صبح تا شب استرس و گریه .....

ولی خدا را شکر الان هر دو خوبن

اومدم این جا که پیام بزارن تا مادرایی که حال اون موقع من را دارن امیدوار و آروم کنم. مادرانی مهربان بچه هاتون خوب میشن . مطمین باشین. فقط صبوری و یه سری کارهایی که خیلی خوبه انجام بدین.....

به شدت به فرزندتان محبت کنید

در مواقعی که تیک بروز میده بهش توجه نکنید انگار نه انگار 

سعی کنید روزی چند بار ببریدش حمام . حمامی که حالت بازی و تفریحی داره. مثبت وان را آب کنید با اسباب بازی بفرستیدش تو آب. 

پارک زیاد ببرین البته اگه دوست داره. 

سعی کنید انرژیش را تخلیه کنید یکی از دلایل تیک تخلیه نشدن انرژی هست.

بهتره کمتر مهمونی برین که اطرافیان به بچه ی شما در زمان های تیک واکنش نشون ندم یا قبلا حتما هماهنگ کنید و در جریان بزارید اطرافیان را که واکنش نشون ندن.

به روانپزشک مجرب مراجعه کنید. داروها را درست استفاده کنید.

از روش نوروفیدبک حتما حتما استفاده کنید . عالیه. 

تیک به صورت دوره ای می یاد و می‌ره و هر چی سن بچه ها بالاتر می‌ره تیک کمتر میشه . 

پسر من هر دوره ی تیکش یک سال بود . 

لطفا آرامشتون را حفظ کنید . 

من به شهدا متوسل شدم برای پسرم و واقعا جواب گرفتم . پس مهمتر از همه توکل به خدا و هر کسی خودتون اعتقاد دارین. 

امیدوارم همه ی مادران در کنار فرزندانشان شاد باشند و زندگیشان سرشار از آرامش باشه

اگه سوالی داشتین در خدمتم. 

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده

دخترم۴سالشه،یه هفته ست تیک چشمی پیداکرده،اولش فقط پلک بودولی چندروزبعدگونه ولبش سمت بالامیده همراه باچشمش چشمش هم الان دوروزه موقع پلک زدن خیلی فشارمیده،دکترچشم بردم گفت چون صورتش تکون میده ازخشکی چشمش فکرنمیکنم باشه،بازم برای یه هفته قطره اشک مصنوعی دادمن چندروزریختم دیدم بدترشده دیگه ول کردم،گفت سریه هفته بروروانپزشک اگه خوب نشد،خوردبه تعطیلات تافرداببرمش دیرمه،دارم دیوونه میشم،روزادایم مشغولش میکنم تاحتی یه پلک هم نزنه یدونه ست،دایم بهش محبت میکنم،فضای خونه رواروم کردم،اینم بگم من وهمسرم بحث زیادمی کردیم ودخترم بشدت ازبحثامون ناراحت میشدوگریه میکرد،ودخترخیلی حساس وزودرنج وترسویی هم هست،دایم ترسش ازچیزایی که داره بیان میکنه،من همش سعی میکنم ارومش کنم وبهش ارامش بدم،امابدترمیشه،اینقدرعذاب وجدان داریم که نگو،زندگی برامون جهنم شده،هردفه پلک میزنه قلبم اتیش می گیره

دخترم۴سالشه،یه هفته ست تیک چشمی پیداکرده،اولش فقط پلک بودولی چندروزبعدگونه ولبش سمت بالامیده همراه ب ...

عزیزم درکت میکنم خیلی نگران کننده ست برای مادر ولی خدا رو شکر هم سنش هنوز کمه و هم نوع تیکش سخت نیست از این به بعد رفتار و روابطون رو درست کنید و هیچگونه بحثی جلوی بچه انجام ندید حتی توی اتاق دربسته هم صدا بهش میرسه به تیکش هم با نگرانی نگاه نکنید و شادی وقت براش بذارید خوب میشه ان شاءالله 

2810