2777
2789
مممنونم عزیزم  خداروشکر خیییلی کم شده  نذر ۱۲۴ هزار صلوات برا پسرم گرفتم که این مشکلش ...

سلام عزیزم خوبی؟ پسرتون تیکش برطرف شده؟ دختر من سه هفته س تیک ش شروع شده تیک چشمه خیلی ناراحتم... شدیدتر هم میشه انگار روز به روز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم... خداروشکر. .. چقدر طول کشید؟ 

سلام گلم.دختر منم دوسه روزه تیک پیدا کرده کزدیک۵سالشه.تیک چشماشه ک محکم پلک میزنه خیلی نگرانشم و اعصابم خورده شما بچتون بهتر شد؟

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
سلام گلم.دختر منم دوسه روزه تیک پیدا کرده کزدیک۵سالشه.تیک چشماشه ک محکم پلک میزنه خیلی نگرانشم و اعص ...

سلام عزیزم... دختر منم 6 سالشه.. از دو سه هفته پیش شروع شد و روز به روز بدتر شد... نه متاسفانه خوب نشده هنوز... دیگه گوشی دستش نمیدم تلویزیون هم نمی‌ذارم نگا کنه... دیروز بردم اپتومتریست گفت دیدش مشکلی نداره اما ببر دکتر چشم پزشک هم معاینه کنه.. قراره ببرم... خیلیا میگن که خستگی چشمشون باعث تیک شده.. حالا ببرم ببینم دکتر چی میگه... شما هم گوشی و تلویزیون نذار ببینه انشاءالله بهتر شه... 

سلام عزیزم... دختر منم 6 سالشه.. از دو سه هفته پیش شروع شد و روز به روز بدتر شد... نه متاسفانه خوب ن ...

ممنون ک جواب دادی عزیزم.اتفاقا جدیدا گوشی خیلی نگاه میکرد احساس میکنم از اونه اره منم این چن روز اصلا گوشی نمیدم دستس.خدا خودش کمک کنه هر روز یه استرس جدید داریم با این بچها  بخدا این چن روز فقط حواسم ب حرکات چشمشه خیلی غصه میخورم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
ممنون ک جواب دادی عزیزم.اتفاقا جدیدا گوشی خیلی نگاه میکرد احساس میکنم از اونه اره منم این چن روز اصل ...

عزیزم.. کاملا متوجه هستم که چی میگی... برا یه مادر سخته واقعا دیدنش... مخصوصا اینکه همش میگم نکنه روش بمونه نکنه زیاد بشه و این چیزا دیگه... حتما وحتما و حتما گوشی دیگه دستش نده خیلی مخربه... با اینکه اپتومتریست گفت دیدش مشکلی نداره اما دیگه این اواخر گوشی رو خیلی نزدیک چشمش نگه می‌داشت... یه مدت نمیدم دستش توکل بر خدا درست شه الهی 

عزیزم.. کاملا متوجه هستم که چی میگی... برا یه مادر سخته واقعا دیدنش... مخصوصا اینکه همش میگم نکنه رو ...

انشالله ک درست بشه.اره گوشی افتضاحه.خدا خودش کمک کنه.انشالله ک چن وقت دیگه پیام بدیم ب هم ک خوب شدن بچهامون  

انشالله ک درست بشه.اره گوشی افتضاحه.خدا خودش کمک کنه.انشالله ک چن وقت دیگه پیام بدیم ب هم ک خوب شدن ...

انشاءالله عزیزم... حتما اگه مشکل حل شد خبر بده خوشحال میشم این خبرو بشنوم

باشه گلم حتما.شماهم همینطور خبرشو بده بهم  

درخواست دوستی دادم اگر دوست داشتی قبول کن   

2810