2777
2789
نه رفع نشده فقط تیکش میره میاد گاهی کم گاهی زیاد اما دیگه دارو بهش نمیدم داروهاش قطع کردم فقط اسنتر ...

عزیزم تیکش که میگین میره و میاد... یعنی  مثلا چند ماه کاملا قطع میشه؟ بعد دوباره شروع میشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا امیدوارم همتون خوش و خرم باشید. منم مشکل تهیه لباس شیک و با جنس خوب و قیمت مناسب رو داشتم. تازگی ها دیدم توی مجیدیه شمالی در تهران یه فروشگاه البسه خارجی و باکیفیت و مخصوصا قیمت مناسب داخل یک پاساژ راه افتاده که می گفتن اونجا همه چی داره. یه سر رفتم به ادرسشون (تهران مجیدیه شمالی خیابان کاووسی نبش کوچه مطیعی راد پاساژ آریا طبقه همکف پلاک ۲۸ ). باورتون میشه یه مغازه پیدا کردم به اسم فروشگاه مهر. کلی لباسای قشنگ پسرونه و دخترونه با قیمتای خیلی عالی و برند داره. من که خیلی راضی بودم. یه سری بزنید اونجا خالی از لطف نیست.

ضمنا آدرسی از سایتشون دادن برای مامانایی که شهرستان هستن و حضوری نمیتونن خرید کنن این عزیزان میتونن از سایت فروشگاهشون خرید کنن ضمنا برای تشویق خرید اینترنتی گفتن که قیمتهای داخل سایت رو ارزونتر از فروشگاه گذاشتن که لینکشو میگذارم برید چک کنید و لذت ببرید :)

https://ninidress.ir/

[QUOTE=201194075]نه كامل قطع نميشه فقط كم و زياد ميشه [/QUOTE میتونم بپرسم اون مدتی که کم میشه ...

بله كلا قابل پيش بيني نيست  و شخص به شخص فرق می کنه 

پسر من اختلال تورت داره یعنی هم تیک صوت هم حرکت 

اگر فرزندتون فقط تیک‌ساده داره صرفا با اروم کردن محیط همه چی درست میشه . اما تورت سالها طول می کشه. پسر من ی مدت شد سه ماه تیک نداشت یعنی خیلی کم داشت ی وقت تیکش دوماه کمه یکماه زیاده اما اینسری سه ماه جیغ میزد تیکش جیغ شده بود الان خنده شده و صاف کردن گلو 

خداروشکر عزیزم. پسر من الان نزدیک یک ماهه تیک گرفته مردمک چشماشو میبره یه گوشه..گردنش هم تکون میده&n ...

سلام عزیزم. می خواستم جویا بشم ببینم پسرتون تیکش خوب شد.آخه پسر منم یک ماهی هست که این کارو میکنم. خیلی ناراحتم.

اگه پسرتون خوب شده چه کاری انجام دادید؟

سلام عزیزم. می خواستم جویا بشم ببینم پسرتون تیکش خوب شد.آخه پسر منم یک ماهی هست که این کارو میکنم. خ ...

سلام عزیزم خداروشکر خیلی کمتر شده.... من البته بهش یک چهارم رسیپریدون میدم. ولی فکر کنم بدون دارو هو به مرور و با از بین رفتن اضطراب  بهتر میشه... برای شما هم مردمکش رو تکون میده؟ 

سلام عزیزم خداروشکر خیلی کمتر شده.... من البته بهش یک چهارم رسیپریدون میدم. ولی فکر کنم بدون دارو هو ...

خداروشکر مردمکش و به گوشه چشمش میبره.گاهی همین کار باعث تکون خوردن گردنش میشه. چقدر طول کشید که کمتر بشه؟ بهش اصلا چیزی نگم تذکر ندم؟

خداروشکر مردمکش و به گوشه چشمش میبره.گاهی همین کار باعث تکون خوردن گردنش میشه. چقدر طول کشید که کمتر ...

پسر من نزدیک یک ماه و نیم دوماه طول کشید.ولی الان خیلی کم شده خداروشکر... نه عزیزم اصلا و ابدا به روش نیار حتی بهش نگاه هم نکن.. بچه ها خیلی راحت استرس والدینش ن رو درک میکنن.. سعی کن حواس خودت هم پرت کنی.. بچه هایی که تیک دارن به خصوص خیلی باهوش تر از بقیه بچه ها هستن(اینو دکتر بهم گفت)..

پسر من نزدیک یک ماه و نیم دوماه طول کشید.ولی الان خیلی کم شده خداروشکر... نه عزیزم اصلا و ابدا به رو ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی. آرومم کردی. ایشالا هم خودتون هم پسرتون در سلامتی و آرامش کامل باشید.

برای پسر شما هم همین طوری بود؟ مردمکشو میبرد گوشه چشمش؟

ممنونم عزیزم که جواب دادی. آرومم کردی. ایشالا هم خودتون هم پسرتون در سلامتی و آرامش کامل باشید. برا ...

بله عزیزم پسر من هم همین تیک رو داشت... اوائل پیش یه دکتر کم تجربه بردم که خیلی منو ترسوند گفت این شبیه تیک نیست و ببر ام آر آی و.... نگم برات که من چه زجر  و استرسی  کشیدم.. ولی به حرف اون دکتره گوش ندادم خودم توی مقالات انگلیسی سرچ زدم و دیدم که این هم یه نوع تیک عصبیه بعدم پیش یه متخصص خیلی حاذق و معروف توی شهرمون رفتم که ایشون هم گفتن تیک عصبیه و اصلا نگران نباش... گفت فقط باید ریشه اضطرابش رو بفهمی و اونو از بین ببری... منم سعی کردم زندگی رو به روال عادی برگردونم و اصلا هم دیگه به روش نیاوردم.. 

ممنون عزیزم   پس اصلا به روش نمیارم تا ترکش کنه

بله عزیزم اصلا به روش نیار... بعدم سعی کن بفهمی چه چیزی مضطربش میکنه.. اونو از بین ببری. این خیلی مهمه

(خیلی ممنون میشم هر از گاهی اینجا به این تاپیک سر بزنید و باهم در ارتباط باشیم  تا روند پیشرفت و بهبودی بچه هامونو باهم ببینیم

به هم کمک کنیم 🙏

2810