2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شد تیک کوچولوتون

سلام عزیزم. خوب خوب که نه ولی نسبت به روزای اول خیلی بهتره. من خیلی نگران تکون دادن مردمک چشمش هستم.خیلیی کمه گاهی موقع تماشای تلوزیون  البته دکتر مغز و اعصاب هم   گفت تیکه. ولی جدیدا دقت کردم سوار ماشین که میشیم مردمک چشمش تکون میخوره خیلی خیلی نگرانم

شما هم کوچولوتون تیک داره؟

نه عزیزم من هنوز دنیا نیومده خواهرزادم داشت خواهرم بهش بی توجهی کرد اجازه نداد هیچکسم توجه کنه مثلا انگار هیچ کاری نمیکرد بعد مدتی یادش رفت 

👈🤷👉
پنج سالشه  عزیزم. یه دندونپزشکی رفتیم و خیلی ترسید از بعد اون تیکش شروع شد..

شما تیک بچتون از بین رفت؟ پسر منم تیک داره گاهی خیلی شدید میشه و چند تا تیک همزمان با هم انجام میده. سعی میکنم به روش نیارم و توجهی نکنم اما گاهی عصبی میشم و بهش تذکر میدم  

واسه پسر من تیکش از پلک زدن شروع شد یهو عود کرد شروع کرد به صدا دراوردن و پریدن هنوزم خوب نشده دارم ...

عزیزم پسر منم تقریبا این تیکارو داره و گاهی خیلی شدید میشه. بخدا خیلی نگرانم لطفا اگه مشکلتون حل شده راه حلشو به منم بگید

شما تیک بچتون از بین رفت؟ پسر منم تیک داره گاهی خیلی شدید میشه و چند تا تیک همزمان با هم انجام میده. ...

نگران نباش عزیزم من اوایل خیلی خیلی نگران بودم و حالم اصلا خوب نبود اما الان خداروشکر فهمیدم موضوعی نیست که خیلی خودمو اذیت کنم... تیک های پسرمم با مرور زمان کمتر شده.. و نکته ی جالبی که فهمیدم حتی اگه به روی خودتم نیاری باز بچه استرس رو از شما دریافت میکنه... ریلکس باش تا تیک بچه هم کم بشه

عزیزم پسر منم تقریبا این تیکارو داره و گاهی خیلی شدید میشه. بخدا خیلی نگرانم لطفا اگه مشکلتون حل شده ...

نه رفع نشده فقط تیکش میره میاد گاهی کم گاهی زیاد

اما دیگه دارو بهش نمیدم داروهاش قطع کردم فقط اسنترا

بهش میدم اونم می خوام قطع کنم. دارو بدترش می کرد 

2810