2777
2789
قربونت عزیزم.بخدا همه این حرفایی ک میگی رو خودم گذروندم دقیقا موقع تلویزیون بیشتر میشد منم فک میکردم ...

سلام گلم خوبی؟

درخواست دوستی منو قبول میکنی؟

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
سلام گلم خوبی؟ درخواست دوستی منو قبول میکنی؟

سلام عزیزم اوکی

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مجدد

قبلا در مورد تيك عصبي دخترم و داروها و درمانهايي كه داشتم پست گذاشتم 

ماماني عزيزم كه خيلي هم نگراني همتونو درك ميكنم برگرديد به صفحات قبل و مطالب رو مرور كنيد 

در حال حاضر دخترم ١٢ سالشه مدت دو سال هست كه سرترالين و فلوكسيتين قطع شده يكسال هست كه ريسپريدون كنار گذاشته شده 

از سه سالگي تيك عصبي داشت اول چشم بعد بيني و دهان و دست و پا و … 

دكتر مدام به من ميگفت با افزايش سن علايم كم ميشه واي من نميتونستم قبول كنم 

واي ميخوام بهتون بگم واقعا همينطوره اوج بحراني اين بيماري بين ٢ تا ١٠ سال هست و بعد نگهبان فروكش ميكنه و علايم به حداقل ميرسه يا كلا محو ميشه 

در مورد دختر من الان دو ساله كه علايم از بين رفته ليش از ٩٥ درصد 

خواستم اين خبر رو بهتون بدم كه علايم كم يا محو خواهد شد البته ميدونم كه دوران سختي رو ميگذرونيد من هم گذروندم

به مرور كه ينسون بالاتر ميره بشرطي كه مشكلات در خانه و مدرسه نداشته باشن كم كم خودشون به وضعيت بدن مسلط ميشن و اصلا جلوي خيلي از اين تيك ها رو خود خواسته ميگيرن 

در مورد دارو فقط ريسپريدون و فلوكسيتين ( البته اوائل سرترالين ميداديم ولي خواب آلودگي و گيجي داشت)جواب دادن فلوكسيتين روزي يك عدد ريسپريدون بستگي به شدت تيك از شبي ١/٤ تا ١ قرص كامل

من شيرازم براي دوستاني كه اينجا هستن بگم كه دكتر و مشاوره هاي زيادي گرفتم حتي نوروفيدبك ولي تاثير نداشت فقط براي مورد دختر من دكتري بنام سارا ده بررگي درمانگاه اين سينا و حافظ كمك كردن مخصوصا به خودم كه اين دوران رو تحمل كنم 

لطفا اصلا به روي بچه ها اين تيك رو نياريد و نديده بگيريد فقط اين دوران رو با دارو كنترل كنيد البته كم و زياد خيلي داره فلوكسيتين رو كه بايد روزي يك عدد بخورن تو اين سالها 

بازي با ربسپريدون هست كه ميات دستتون كه چقدر بديد اين تيك به حداقل ميرسه و مقدارش رو دكتر يه من اجازه داده بود با توجه به اوضاع كم و زياد كنم واي تا بهبود كامل قطع نكردم

سلام .من تازه وارد این سایت شدم و امیدوارم کسی بتونه به من کمک کنه.پسر ۹ ساله ای دارم که ۴ ساله درگی ...

سلام ببخشید مزاحم شدم تیک های پسرتون برطرف شدن؟

من خاهرزادم ۱۴ سالشه خیلی تیک داره واقعا نگرانشیم 

گفتم ببینم کسی بوده بعد از این سن تیک هاش برطرف بشن ؟

تو رو خدا بهم بگید بچه شما چند سالش بود چه تیکی  داشت و چطور برطرف شد

عزیزم دخترم ۴سال و خورده بود و تیکشم اینطور بود ک گوشه دهن و پلکشو با هم کج میکرد ۴تا۵ماهی طول کشید گاهی روزا کم تر میشد گاهی بیشتر ...بعد چن وقت دیدم کمرشو ب یه سمت کج میکنه حتی تو ماشین ک مسیر طولانی میرفتیم انگار ادیت میشد ک نمیتونه کمرشو کج کنه .ولی خدا روشکر خودش رفع شد..اصلا نگران نباش الان ۵سال و خورده هست هیچ تیکی نداره شکر خدا حتی دکترم نبردم عزیزم تو نت کلیپ متخصص رو ببین خیلی اطمینان خاطر میدن ب ادم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
الهی خیر ببینی عزیزم،کلیپ چی رو ببینم ؟

قربانت عزیزم .حتمااااااا این کلیپه رو ک عکسشو برات میفرستم تو گوگل سرچ کن و نگاهش کن من تا اینو دیدم کلا نگرشم ب تیک عوض شد خییییلی آروم شدم

قسمتیش ک درمورد تیک صحبت میکنه رو حتمااا نگاه کن.

خدا خیرت بده الهی خیلی دعات میکنم امیدوارم خدا همیشه نگاهش به زندگیت باشه عزیز

قربونت عزیزم.ممنونم از دعای قشنگت.انشالله ک خدا ب زندگی شماهم خیر و برکت بده و همیشه مواظب کوچولوتون باشه  

سلام مامانا امیدوارم همتون خوش و خرم باشید. منم مشکل تهیه لباس شیک و با جنس خوب و قیمت مناسب رو داشت ...

اینجا همه نگران بچه هاشونن و بحث هم درین مورده . اونوقت این وسط تبلیغات تو چیه؟!! 😑😑😑

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
من سه تا بچه دارم . اولی و دومی پسر . سومی دختر . بچه ی اول و سومی هر دو تا تیک عصبی داشتن. خیلی روز ...

شما دکتر بردید؟ دارو دادید به بچتون؟

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
شما دکتر بردید؟ دارو دادید به بچتون؟

بله دکتر بردم. شما هم ببرین

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
2810