سلام مجدد
قبلا در مورد تيك عصبي دخترم و داروها و درمانهايي كه داشتم پست گذاشتم
ماماني عزيزم كه خيلي هم نگراني همتونو درك ميكنم برگرديد به صفحات قبل و مطالب رو مرور كنيد
در حال حاضر دخترم ١٢ سالشه مدت دو سال هست كه سرترالين و فلوكسيتين قطع شده يكسال هست كه ريسپريدون كنار گذاشته شده
از سه سالگي تيك عصبي داشت اول چشم بعد بيني و دهان و دست و پا و …
دكتر مدام به من ميگفت با افزايش سن علايم كم ميشه واي من نميتونستم قبول كنم
واي ميخوام بهتون بگم واقعا همينطوره اوج بحراني اين بيماري بين ٢ تا ١٠ سال هست و بعد نگهبان فروكش ميكنه و علايم به حداقل ميرسه يا كلا محو ميشه
در مورد دختر من الان دو ساله كه علايم از بين رفته ليش از ٩٥ درصد
خواستم اين خبر رو بهتون بدم كه علايم كم يا محو خواهد شد البته ميدونم كه دوران سختي رو ميگذرونيد من هم گذروندم
به مرور كه ينسون بالاتر ميره بشرطي كه مشكلات در خانه و مدرسه نداشته باشن كم كم خودشون به وضعيت بدن مسلط ميشن و اصلا جلوي خيلي از اين تيك ها رو خود خواسته ميگيرن
در مورد دارو فقط ريسپريدون و فلوكسيتين ( البته اوائل سرترالين ميداديم ولي خواب آلودگي و گيجي داشت)جواب دادن فلوكسيتين روزي يك عدد ريسپريدون بستگي به شدت تيك از شبي ١/٤ تا ١ قرص كامل
من شيرازم براي دوستاني كه اينجا هستن بگم كه دكتر و مشاوره هاي زيادي گرفتم حتي نوروفيدبك ولي تاثير نداشت فقط براي مورد دختر من دكتري بنام سارا ده بررگي درمانگاه اين سينا و حافظ كمك كردن مخصوصا به خودم كه اين دوران رو تحمل كنم
لطفا اصلا به روي بچه ها اين تيك رو نياريد و نديده بگيريد فقط اين دوران رو با دارو كنترل كنيد البته كم و زياد خيلي داره فلوكسيتين رو كه بايد روزي يك عدد بخورن تو اين سالها
بازي با ربسپريدون هست كه ميات دستتون كه چقدر بديد اين تيك به حداقل ميرسه و مقدارش رو دكتر يه من اجازه داده بود با توجه به اوضاع كم و زياد كنم واي تا بهبود كامل قطع نكردم