2777
2789
ماچهار ماه طول کشید تا باردار شدم هر روز عصر چمپاته میزدیم گوشه اتاق بهم میگفتیم دلم نی نی میخواد 😢 انشالله خدا به همه منتظرا نظر کنه به ما که خیلی لطف کرد تو اوج نا امیدی
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
از لحاظ روحی آماده بودم و در باب مسایل اقتصادی به ثبات رسیده بودیم همون ماه رفتم بهداشت و باهاشون مشورت کردم اونا هم منو تشویق به بارداری کردن.نه ماه بعد به خاطر شروع دردهای زایمانی و کیسه آبم رفتم بیمارستان ولی متاسفانه دخترم فرشته شد و به آسمان رفت

ممنون نارون 95🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نا خواسته بود وقتی بی بی چک خریدم اصلا باورم نمیشد مثبت بشه وقتی دو تا خط دیدم کلی گریه کردم چون آمادگی نداشتم اما الان خوشحالم که یه دخمل دارم،دخترم مشکل تاخیر حرکتی داره لطفا دعا براش دو سالشه ولی راه نمیره
کاریش نمیشه کرد افتاده اتفاق
ما چهار ساله که ازدواج کردیم وضع اقتصادیمون بد نیس ولی خب من و شوهرم دوست داریم بچه مون همه چی داشته باشه خودم خیلی بچه دوست دارم ولی به شدت از زایمان میترسم و شوهرم هم نگران وضع کار و اقتصاده ...نمیدونم چیکار کنم میترسم دیر اقدام کنم و نشه خودم هم اضافه وزن دارم شدید راهنماییم کنین ....
ما چهار ساله که ازدواج کردیم وضع اقتصادیمون بد نیس ولی خب من و شوهرم دوست داریم بچه مون همه چی داشته باشه خودم خیلی بچه دوست دارم ولی به شدت از زایمان میترسم و شوهرم هم نگران وضع کار و اقتصاده ...نمیدونم چیکار کنم میترسم دیر اقدام کنم و نشه خودم هم اضافه وزن دارم شدید راهنماییم کنین ....

اشتباه نکنید اقدام کنید خدا روزی رسونه یعنی بچه مگه چقدر خرجش میشه ؟ اینقدری خرج نداره که نشه خونه و ماشین و .. خرید ایشالله بچه دار بشید از همه لحاظ یه قدم جلو می افتین . بعدم گمون نکنم چاقی و ... هم مسأله مهمی باشه برای زایمان هم همه اولش میترسند ولی تا دنیا دنیا بوده زنها زار زدن و زایدن و کسی هم از زایدن نمرده . اونایی هم که مردن بخاطر عفونت و نبود بهداشت بوده ایشالله یه بچه سالم بیارید .