2777
2789
ما انقدر ذوق داشتیم که با دیدن فیلم اولش خیلی ذوق کردیم ولی بعدش فحشها به فیلمبرداره شروع شد ببخشید البته کلا فقط از سر گرفته بود یعنی انقدر بد فیلم گرفته بود حالمون گرفته شد
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بهترین روز بود برام با دیدن فیلمش قند تو دلم اب میشه چون شب قبل عروسی دعوای بدی کردیم با همسرم صبحشم امد دنبالم میخواستیم همدیگرو بترکونیم ولی وقتی امد دنبالم بعد از ارایشگاه اشک تو چشمش جمع شده بود ذوق کردیم همدیگرو دیدیم طوفان شب قبل خوابید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز بعد از هفت ماه که از عروسیم میگذره فیلم عروسیم به دستم نرسیده لحظه شماری میکنم برای دیدنش 😍😍😍😂
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
ما اولین بار که دیدیم لذت بردیم و گریه کردیم!باورتون میشه؟خیلی خوشحال و جذاب بود که فیلم عاشقانه خودمون رو میدیدیم.الانم هرچندوخ یکبار مبینیمش.البته من میام میذارم تو دستگاه.نمیذارم شوهرم یادش بره این رورزا رو.😁
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********
من فیلم عروسیمو چند بار دیدم خیلیییی دوست داشتنیه خصوصاً اونجا که شوهرم با کت شلوار دامادی میخواد بیاد دنبالم و با همه اعضای خونواده روبوسی و خداحافظی میکنه ،وقتی میبینم اشک تو چشمم جمع میشه. اما از رقص خودم تو فیلم زیاد خوشم نمیاد خجالت اوره....
یا امام رضا منتظر نگاه مهربونت هستم ،دستمو بگیر  
من هنوز بعد از هفت ماه که از عروسیم میگذره فیلم عروسیم به دستم نرسیده لحظه شماری میکنم برای دیدنش 😍😍😍😂

ارام منم همینطور ..منتظرم و نمیدونم نتیجه چیه😁😁😊
صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
ما یه جشن خیلی ساده داشتیم. وقتی هم که فیلمشو دیدم زیاد ذوق نکردم خب معمولی بود. و اینکه منم همش میترسیدم یه سری آدم حسود دردسر درست کنن
خدایا سلامتی و آرامش زندگیمونو از دستای مهربون خودت می خوام.خدایا مارو محتاج خلقت نکن  
من فیلم عروسیمو چند بار دیدم خیلیییی دوست داشتنیه خصوصاً اونجا که شوهرم با کت شلوار دامادی میخواد بیاد دنبالم و با همه اعضای خونواده روبوسی و خداحافظی میکنه ،وقتی میبینم اشک تو چشمم جمع میشه. اما از رقص خودم تو فیلم زیاد خوشم نمیاد خجالت اوره....

اسمااان آبی یه وقت نزاری یادش بره😂😂😂
خدایا سلامتی و آرامش زندگیمونو از دستای مهربون خودت می خوام.خدایا مارو محتاج خلقت نکن  
وای عاشقشم درسته از اون کلیپای سینمایی و انچنانی نیست ولی عاشقشم هر وقت میبینم بغضم میگیره و دلم واسه اونروز کلی تنگ میشه
برای سلامتی باباها، مامانها، نی نی هاشون، باباها و مامانهای منتظر، نی نی های تو راهی یه صلوات بفرستین  
اصلا دلم نمی خاد دوباره ببینم اصلا خاطره خوبی ندارم دفعه اول هم به زور شوهرم دیدم

منم اصلا دلم نمیخواد ببینم چون پر از خاطرات تلخ هست و تو عکس وًفیلم همش بغض دارم چشام پر از اشک یک بار دیدم و بس
بهترین روز بود برام با دیدن فیلمش قند تو دلم اب میشه چون شب قبل عروسی دعوای بدی کردیم با همسرم صبحشم امد دنبالم میخواستیم همدیگرو بترکونیم ولی وقتی امد دنبالم بعد از ارایشگاه اشک تو چشمش جمع شده بود ذوق کردیم همدیگرو دیدیم طوفان شب قبل خوابید

منم همش به فیلمبرداره فحش میدم تقصیر اون بود ک فیلممون اینقد مصنوعی شده کاش میشد برگردم ب اون روز و جبران کنم
ما اولین بار که دیدیم لذت بردیم و گریه کردیم!باورتون میشه؟خیلی خوشحال و جذاب بود که فیلم عاشقانه خودمون رو میدیدیم.الانم هرچندوخ یکبار مبینیمش.البته من میام میذارم تو دستگاه.نمیذارم شوهرم یادش بره این رورزا رو.😁

شیدا جان من فیلم عروسیم رو گرفتم خوشگل بود ولی در خد خودش اخه فیلم بردار ساعت یازده شب رفت حالا قراره اون قسمت هایی از رقص تو تالار رو که مونتاژ نکرده مونتاژ کنه واهنگ بزاره روش من چند تا آهنگ خارجی پیدا کردم یکی آهنگ آهای اقای داماد مارتین رو پیشنهاد داد نظرتان جیه قدیمی نیست؟
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
هر بار که فیلم عروسیمون رو میبینم کلی لشک میریزم و یاد خاطرات شیرین اونروز میفتم قشنگ ترین روز زندگیم بود یادش بخیر چقد دوتایی خوش گذشت بهمون
هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
2810